@MaximLestienne Bu parça olmaz mı la? " Açın gızlar arayı salıyom gobrayı" 😂🥳
Icardiyi bosverin la direkt ona gecirin askin olayimiHemen bi parça bestelememiz lazım 😂
Yalnız böyle isimler gelirse, ligi 4 takıma dusurebilirler. Şansı kalmıyor Anadolunun 😀Bir Galatasaraylı olarak seni tebrik ediyorum
Allah'ım akıllı biriYa fabrizio girdi diye gelecek hali yok. Osimhen kim biz kim?
Hava alanına indiginde 100 tl kupon parası isteyek100 milyonluk adam gsye kiralanacak
Gibi gibiAynen zor iş baya bakalim
İcardi sakatlandı kardeşim onun yerine olabilir 5-6 hafta banko yokSol bek mi oynıycak 🤣 Bize sol bek lazım adamlar forvet alıyo
Bakalim heleGibi gibi
Falcao sandı herhalde arkadaşlar osimheni 🤣Allah'ım akıllı biri
Anadolu takımlarının derdi şampiyonluk degilki zaten o senin dediğin 15 20 sene önceydi 🤣🤣🤣Yalnız böyle isimler gelirse, ligi 4 takıma dusurebilirler. Şansı kalmıyor Anadolunun 😀
Gülüyoz eğleniyoz ama sanmıyom geleceğini. Ama gelirse.. 😁Icardiyi bosverin la direkt ona gecirin askin olayimi
ne alaka bilader fabrizio girdi diye gelecek hali yok diyo he o girdi diye geliomuş şuan herkes girdi bu haberi skysportsdan di marzio'ya fenerli yağız bile yazdı. 1 sene kiralık fırsat transferi işte. adam zaten napoli'de kadro dışı kalmıştı. avrupada transfer de kapandı.Ya fabrizio girdi diye gelecek hali yok. Osimhen kim biz kim?
Hayallere bak aga 🤣İcardi sakatlandı kardeşim onun yerine olabilir 5-6 hafta banko yok
Bursa şampiyon olurken gsde baroş arda kewell falan vardı fenerde alex Carlos deivsYalnız böyle isimler gelirse, ligi 4 takıma dusurebilirler. Şansı kalmıyor Anadolunun 😀
Gelsin bakalim anadolu takimlarini tanimiyor oGülüyoz eğleniyoz ama sanmıyom geleceğini. Ama gelirse.. 😁
Sağ bekte lazım o bebeyi hiç beğenmedim kim beğenip transfer etti anlamadım.Sol bek mi oynıycak 🤣 Bize sol bek lazım adamlar forvet alıyo
kerem aktürkoğlu benfica'ya satılmış 12m euroya oradan geleni bunun maaşa gömmüşlerMaası en az 11m denıyo takımı batırmaya calısıyo yonetım akıl tutulması