- 75,216
- 27,101
- 113
Rafanın sakatlıgına bakar cokmenız dua edın bısı olmasınBen sisteme inanan giovani hocama güvenen bir beşiktaşliyim puahhaha oyuncular onemli degil artik benim için
Rafanın sakatlıgına bakar cokmenız dua edın bısı olmasınBen sisteme inanan giovani hocama güvenen bir beşiktaşliyim puahhaha oyuncular onemli degil artik benim için
Gittiği takımın son maçını görsen kahrolsun ama yine de gitsin bi hava değişikliği iyi gelir belki ayağının ayarı düzelir 😄Aslinda şl de iyi kacirdi puahhaha attida piyasasi 3 5 olusur belki
nedir amacın hocam? troll yapmaya çalışıyon desem zeka ürünü bişey yok ortada kendini eğliyosan git ötede takılKaynak flaşh tv
İnan öyle gözüküyor sadece muçiyi koy oraya sistem hiç degişmez tabiki rafa özel oyuncu bambaska ama sistem önemli pikacigim sezon icinde görürüz zatenRafanın sakatlıgına bakar cokmenız dua edın bısı olmasın
Onlarda da ekonomi kötü orta halli bir kadro da oynar iste geride gelmesin bosver bakarsin parlar 50 ye satarlarGittiği takımın son maçını görsen kahrolsun ama yine de gitsin bi hava değişikliği iyi gelir belki ayağının ayarı düzelir 😄
CocukmusunLan at organı kaşınma
Tatile İstanbula gelip geri gidicek napoliye🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 buna inanana elimde 2 adet köprü
Aynen butracım zevklı bı sezon bızı beklıyoİnan öyle gözüküyor sadece muçiyi koy oraya sistem hiç degişmez tabiki rafa özel oyuncu bambaska ama sistem önemli pikacigim sezon icinde görürüz zaten
bizim ilk verdiğimiz tepki de buydu üstüne 10 tane gelişme oldu hocam konuyu takip edersen komik duruma düşmezsin🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 buna inanana elimde 2 adet köprü
Kötü bir haberim var ihtiyar köprüler elinde patlayacak 😄🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 buna inanana elimde 2 adet köprü
Zahada öyleydi geldi balon oldu 😂😂Gaza gelelım yavastan
Komik duruma düşecek bir durum yok 100 milyonluk adam gelirse bile transfer sezonu kapaniyor vs diyedir ben baska aciklama bulamadim ama gelmez ondan rahatımbizim ilk verdiğimiz tepki de buydu üstüne 10 tane gelişme oldu hocam konuyu takip edersen komik duruma düşmezsin
🤣Komik duruma düşecek bir durum yok 100 milyonluk adam gelirse bile transfer sezonu kapaniyor vs diyedir ben baska aciklama bulamadim ama gelmez ondan rahatım
Hadi bakalim adaletli zevkli bir sezon olur. InşalalhAynen butracım zevklı bı sezon bızı beklıyo