- 9,568
- 7,226
- 113
Zaha gitti. Ziyech gidecek galiba. Kerem Benfica ile görüsüyor o da gidecek aq bi barış alper kaldı elimizde ikiye bölüp yarısını solda yarısını sağ kanatta oynatırız artık 🤣Aynen oyle cok iyi topcu ona laf yok hangi kafayla gelecek gelirse sistem mi degisecek bunlar onemli baya
Gs yonetimi kendini kurtarma pesinde hermoso ya basti parayi alamadi bu kez buna basti bakalim bu defa avrupa kapali işteYa bencede hazır italyadalar çek ordan Theo hernandez ile barella yı gel buraya
Sol kanatta oyuncu kalmadıkerem benfica işi tamam. kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için kerom
Ekli dosyayı görüntüle 609988
He ya keremi gondermezse gitmez.. harbi adam almazsaniz sıkinti bayaZaha gitti. Ziyech gidecek galiba. Kerem Benfica ile görüsüyor o da gidecek aq bi barış alper kaldı elimizde ikiye bölüp yarısını solda yarısını sağ kanatta oynatırız artık 🤣
Rafayi satip kerem aldilar kanatta oynardi ak adam niye sattiniz iyiki satmislar dakerem benfica işi tamam. kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için kerom
Barış Alper nerede oynayacak bi belli olsa. Çocukta manyak oldu her hafta ayrı bir yerde oynuyor. Ona göre bir sağ veya sol alırlar 😄He ya keremi gondermezse gitmez.. harbi adam almazsaniz sıkinti baya
Mckennie ne alakaysa onu düşünüyorlar Jacobs beklemede 1 de sol bek alcaklar heralde ya ölecekler ya basacaklarGs yonetimi kendini kurtarma pesinde hermoso ya basti parayi alamadi bu kez buna basti bakalim bu defa avrupa kapali işte
Vur davulcu davulu 🥳kerem benfica işi tamam. kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için kerom
Para aldiniz mi laVur davulcu davulu 🥳
benfica paso bjkye kıyak yapıyo zaten zamanında talisca gelince de çok şaşırmıştım rafa da çok iyi topçu onu kaçıran avellerin osimhen çözmesi şaşırtıyor zatenRafayi satip kerem aldilar kanatta oynardi ak adam niye sattiniz iyiki satmislar da
Üstüne vermediysek almadık henüz 🤣Para aldiniz mi la
tamamOsimhenin kramponunu alamaz gs
Harbi gs kacirmis diyorlar buyuk esseklik.. bende sasirdim baya osimhen bu boru degil sonuctabenfica paso bjkye kıyak yapıyo zaten zamanında talisca gelince de çok şaşırmıştım rafa da çok iyi topçu onu kaçıran avellerin osimhen çözmesi şaşırtıyor zaten
Butra harıc dhdjdjjdjdKonuda sadece gslıler olmalı bırakın mutlu olalım germeyın bızı
Aslinda şl de iyi kacirdi puahhaha attida piyasasi 3 5 olusur belkiÜstüne vermediysek almadık henüz 🤣
Ben sisteme inanan giovani hocama güvenen bir beşiktaşliyim puahhaha oyuncular onemli degil artik benim içinButra harıc dhdjdjjdjd