Papara yazım mi kardeşimKardeş gözün aydın 10 kişiye 50 TL den birisi ben niye olamadım
Papara yazım mi kardeşimKardeş gözün aydın 10 kişiye 50 TL den birisi ben niye olamadım
Dostum at extrabete kayıp yüzde 25Dostlar kayıp. Bonusu veya güzel yatırım bonusu veren site var mı 500 u atıp. Başlayalım
Kardeşim bı 50 atmican mi bunu şöyle banaDost konuyu iyi oku
Dost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var miDostum at extrabete kayıp yüzde 25
Para istemek yasak papara yazmak yasak..Papara yazım mi kardeşim
Betsilinin de kayıp bonusu %25 kardeşim bilgin olsunDost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var mi
Neyse dostum bildiğin gibi oyna dahada yazmam.Dost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var mi
Neden kırılıyosun dost sadece fikrimi söyledim başka yok mu siteNeyse dostum bildiğin gibi oyna dahada yazmam.
Cratossporting grand sitesi hiç yatırım yoksa Payfix iadeli yatırım yapabilirsin yatırıma Payfix veren tanıdk VarDost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var mi
AtlasbetDost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var mi
www.vbettr303.comDost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var mi
Kardes betlist 250ye kdr risksiz var eger kullanmadiysan param olunca alcam bndeDost extra ya pek güvenmiyorum başka bildiğiniz var mi
Burdayım dostGerçek dostlar nerelerdesiniz @mossoro999 @Esmermelek296 @Hayatindibi ve daha diğerleri başlayalım inşallah dağıtım da yapalım
Mermiye kafa atma kardes 😁Papara yazım mi kardeşim
Evet totemci Tayfa nasilsinziMermiye kafa atma kardes 😁
HopppGerçek dostlar nerelerdesiniz @mossoro999 @Esmermelek296 @Hayatindibi ve daha diğerleri başlayalım inşallah dağıtım da yapalım