- 11,249
- 10,862
- 113
Bol sans dostAbiler kredi çektim 7 bin TL gece kaybettim son 1500 tlm kaldı onu da avustralya ligi maçına 2.5 üst girdim yardımcı olun 7 bin yapalım dağıtim yapacağım üniversite öğrencisiyim panikten ne yapacağımı şaşırdım
Bol sans dostAbiler kredi çektim 7 bin TL gece kaybettim son 1500 tlm kaldı onu da avustralya ligi maçına 2.5 üst girdim yardımcı olun 7 bin yapalım dağıtim yapacağım üniversite öğrencisiyim panikten ne yapacağımı şaşırdım
Alanya'nın Forveti ile Liverpool'un forveti beraber oynuyor 😅😅😅@VitoCarleone
IY 1 diye bağırıyor lafta söylemiyorum cidden degerlendir.
Ekli dosyayı görüntüle 204334
Nasıl bi adalet la o öyle ben Mane'nin yerinde olsam gitmezdim milli takımaAlanya'nın Forveti ile Liverpool'un forveti beraber oynuyor 😅😅😅
Hitbette risksiz ilk kopun alDostlar kayıp. Bonusu veya güzel yatırım bonusu veren site var mı 500 u atıp. Başlayalım
3.70 orana iki basket maçı alDostlar kayıp. Bonusu veya güzel yatırım bonusu veren site var mı 500 u atıp. Başlayalım
Yedeklerde Mame Thiam da var😅😅Nasıl bi adalet la o öyle ben Mane'nin yerinde olsam gitmezdim milli takıma
Kanka nereye kayboldun yaw. DM ye bak.Yedeklerde Mame Thiam da var😅😅
Mane çok mütevazı karakterli bir oyuncudur .takımın malzemecisine bile yardım eden şu taşıyan eşya taşıyan değişik bir yildiz .Nasıl bi adalet la o öyle ben Mane'nin yerinde olsam gitmezdim milli takıma
Dostum doğrudur ama ben bizim ligden bi adamla, ingilterede oynayan adam anlamında öyle dedimMane çok mütevazı karakterli bir oyuncudur .takımın malzemecisine bile yardım eden şu taşıyan eşya taşıyan değişik bir yildiz .
Afrika da öyle olabilio drogbanin arkasında da bizim ligden oyuncu oynuodu fildisideDostum doğrudur ama ben bizim ligden bi adamla, ingilterede oynayan adam anlamında öyle dedim
İşte adaletsizlikAfrika da öyle olabilio drogbanin arkasında da bizim ligden oyuncu oynuodu fildiside
Yeşil burun hangi ülke oluyo ? Hangi kıtada ?Hadi şansımız bol olsun dostlarim
rast gelsin kardeşim.Hadi şansımız bol olsun dostlarim
Vurdukları gol olsun kardeşim 👍Hadi şansımız bol olsun dostlarim
büyük atlası aç en yeşil bölge hangisiyse o işte kardeşimTr ligindeki topculara laf yok agalar adam avrupada 200 bin e oynuyo bize gelince 1m adamlarin sucu yok suc
Yeşil burun hangi ülke oluyo ? Hangi kıtada ?
Bol şanslarHadi şansımız bol olsun dostlarim