Bu çok rahat gelir ben takip edemiyecegim ama bol şans dostumArkadaşlar çekiliş üzerinden yapmıyorum haksızlık oluyor. Kupon kazanırsa kendim seçtiğim takip eden 2-3 arkadaşa şans parası yollicam. Şimdiden bol şans Ekli dosyayı görüntüle 282301
Vouv Yakışır ReisEyvallah beyler maç saati görüşmek üzere biraz wiski yudumlayip geliyom
Gelirse isterim viskimi dost icimiz disimiz malt oldu awEyvallah beyler maç saati görüşmek üzere biraz wiski yudumlayip geliyom
Afiyet olsunEyvallah beyler maç saati görüşmek üzere biraz wiski yudumlayip geliyom
Pepe birazdan davar gibi dalar 70 lere doğru kırmızı bile olur bu maçtaBende öyle düşünüp 9.5 isabetli şut alicaktim 3.50 orandan umarım pişman olmam
Şansın bol olsun reis @Volkan20Arkadaşlar çekiliş üzerinden yapmıyorum haksızlık oluyor. Kupon kazanırsa kendim seçtiğim takip eden 2-3 arkadaşa şans parası yollicam. Şimdiden bol şans Ekli dosyayı görüntüle 282301
Viskimi icicezGelirse isterim viskimi dost icimiz disimiz malt oldu aw
Dost bol sans cekilisle kusurat guzel duruyor 1370 😀 sen bilirsin tabi yinede umarım sorunsuz gelirArkadaşlar çekiliş üzerinden yapmıyorum haksızlık oluyor. Kupon kazanırsa kendim seçtiğim takip eden 2-3 arkadaşa şans parası yollicam. Şimdiden bol şans Ekli dosyayı görüntüle 282301
Kucuk dusunuosun adam 110 bin kaldiricakDost bol sans cekilisle kusurat guzel duruyor 1370 😀 sen bilirsin tabi yinede umarım sorunsuz gelir
Onu adam kaldircak bende 1300u 13 kisiye 100 dusunmusdum 😀Kucuk dusunuosun adam 110 bin kaldiricak