- 4,561
- 4,826
- 113
La ne gerek var 2 kişiye 25 atarız yeter ahahahahahDost bol sans cekilisle kusurat guzel duruyor 1370 😀 sen bilirsin tabi yinede umarım sorunsuz gelir
La ne gerek var 2 kişiye 25 atarız yeter ahahahahahDost bol sans cekilisle kusurat guzel duruyor 1370 😀 sen bilirsin tabi yinede umarım sorunsuz gelir
3 kisi 31er tl genelde cok yuksek kazananlar 3 kisiye 30 tl atiolarLa ne gerek var 2 kişiye 25 atarız yeter ahahahahah
@sukes1982 dost bak bide bana kucuk dusunuyosun diyosun 😀La ne gerek var 2 kişiye 25 atarız yeter ahahahahah
KesmezOnu adam kaldircak bende 1300u 13 kisiye 100 dusunmusdum 😀
Ahahahaha 31 herkes için şans demek demekki3 kisi 31er tl genelde cok yuksek kazananlar 3 kisiye 30 tl atiolar
Cenabet şansıyla tutsun kuponlar diye ahadkskaka@Volkan20 reis neden 31 🤣
🤣Cenabet şansıyla tutsun kuponlar diye ahadkskaka
Kesin yattık o zaman ilk yarı 6 faulde kalır 🤣🤣1 tane maci 15 dk izlemisligim yok bu kupada izlicem bakalim 90 dkka aw
Ya adam 15 .20 bin aliyo 2 kisiye 30 atiyoo muthiss bozma sende seriyi diorum...Ahahahaha 31 herkes için şans demek demekki
Bilmem koViskimi icicez
Bol şans distumArkadaşlar çekiliş üzerinden yapmıyorum haksızlık oluyor. Kupon kazanırsa kendim seçtiğim takip eden 2-3 arkadaşa şans parası yollicam. Şimdiden bol şans Ekli dosyayı görüntüle 282301
La tamam ben 2 kişiye 31 atam biraz limit yükseltiyim akfkskksYa adam 15 .20 bin aliyo 2 kisiye 30 atiyoo muthiss bozma sende seriyi diorum...
Ben bi maci izlersem kupon benim.olmadigi icin tutar rahat olKesin yattık o zaman ilk yarı 6 faulde kalır 🤣🤣
Valla esir alirizLa tamam ben 2 kişiye 31 atam biraz limit yükseltiyim akfkskks
bol şanslar dünya kupasında bol bol fauller oluyor umarım bu maçta da öyle olacakArkadaşlar çekiliş üzerinden yapmıyorum haksızlık oluyor. Kupon kazanırsa kendim seçtiğim takip eden 2-3 arkadaşa şans parası yollicam. Şimdiden bol şans Ekli dosyayı görüntüle 282301