- 18
- 1
- 3
Bonus ne zaman yattı sanÇekim verildi göndereceklerini bakalım
Bonus ne zaman yattı sanÇekim verildi göndereceklerini bakalım
16:30 talep verdim 19:30 geldi bonus 10dk.oncede çekim verdim gelirse odaBonus ne zaman yattı san
Musteri temsilcileri tam bir ukalaHer alanda geçerli 15 TL çevrim ve yatırım şartı yok arkadaşlar link Volvobet1.com . 20:00a kadar alabilirsiniz bana SMS geldi
adamlar zaten yazmış oraya deneme bonusu için 20:00 a kadar talep verdiyseniz eklenecektir canlı desteği meşgul etmeyin diyeYatırım yazdım hemen cevap verdi deneme dedim cevap vermiyor görüldü atıyor berbat site
Yaw adamlar 15 tl yatırım şartsız para vermiş yok leş site yok dolandırcı yaw bi durun canlı destek belki lunada 100 kişiye birden yazmaya calısıyo sakin ollun dostlar hemen siteyi karalamaya geçmeyin beğenmiyosan siteye girmezsin almazsın bonusu bu kadar basit herşeyi eleştiriyosunuz ama herşeyi
Yalancılar aynı API üzerinden yalanını soyluyolar
Merhaba arkadaşlar m.volvobet1.com ne kadar saglam bilemem
Ekli dosyayı görüntüle 65766[/QUOTE
valla kardeşim ben az önce girdim aldım sanal miskete attım 5 lira 170 lira kazanç elde ettim şimdi parayı yatırdılar hesabaMerhaba arkadaşlar m.volvobet1.com ne kadar saglam bilemem
Ekli dosyayı görüntüle 65766
Adamlar bıkmış kacyuzkisi bonus için yaziyosaYatırım yazdım hemen cevap verdi deneme dedim cevap vermiyor görüldü atıyor berbat site
Bi yardımcı ol sana zahmetBeyler whatsapp dan mesaj attılar anlamayanlara yardımcı olabilirim
Cevap vermioEkli dosyayı görüntüle 66266 şansınızı deneyin