Bende direkt 10 kşden başlıyor sıra ama 45 dk gözüküyorBunların bir halt vereceği yok 1 saat 40 dk dır 200den 300e çıktım tersine sıramı akar amk😂😂
Yazarken 6 ya düştü sizde nasıl 300 den başlıyor laBende direkt 10 kşden başlıyor sıra ama 45 dk gözüküyor
senin benm.gibi cuksuz yatirimsiz bonus dan para kazanabilirmi aklın kesiyomu yağmur dinsin cami avlusuna çikcam bendede 2 tane yatiirm bekleyen var biz yatırana kadar alan alicak bize de bahane uydurup hesabı kapatirlar demedi deme 😂Yatırımsız yok mu 2 tane çekim bekleyen bonus kazancım var 😀 yatırım yapıp onları çekeyim önce 😀😬
sol üstte anâsaydan talep et bonsuu desteğe bağlanma bosaYazarken 6 ya düştü sizde nasıl 300 den başlıyor la
.Dost sakin para yatırmayın 50tlye bileme tenezzül etti picler yatirdigim parayı bileme vermedilet
Dostum çekim verdim 50tl yatırdım hesapi engelleyip 50tlyide vermediler destek daşşak geçiyorHAHAGSHAHAAHAHAH
kaç hesap actin doğru söyle 😂😂Dostum çekim verdim 50tl yatırdım hesapi engelleyip 50tlyide vermediler destek daşşak geçiyor
Ss atsanaDostum çekim verdim 50tl yatırdım hesapi engelleyip 50tlyide vermediler destek daşşak geçiyor
Dostum ben öyle multi le uğraşacak insan deilim itmelik yapmasa madem multi ise neden 50tlyi göndermiyor desteği engelliyofSs atsana
Desteğe soruyorum 1 kere eklemişler aynı hesapa neyseki 1 defa daha eklemişler aynen ya aynenDostum ben öyle multi le uğraşacak insan deilim itmelik yapmasa madem multi ise neden 50tlyi göndermiyor desteği engelliyof
Başkan şimdi benimde çevrimden sonra Bakiye 1500 oldu 50 şimdimi yatırayım yoksa Bakiye 250 ye sabitleyip öylemi yatırayım