- 1,487
- 944
- 113
350 tl vardı benim freespinlerden çıktıktan sonra çevirdiğim bakiye sonra üstüne atıp çevirdimBaşkan şimdi benimde çevrimden sonra Bakiye 1500 oldu 50 şimdimi yatırayım yoksa Bakiye 250 ye sabitleyip öylemi yatırayım
350 tl vardı benim freespinlerden çıktıktan sonra çevirdiğim bakiye sonra üstüne atıp çevirdimBaşkan şimdi benimde çevrimden sonra Bakiye 1500 oldu 50 şimdimi yatırayım yoksa Bakiye 250 ye sabitleyip öylemi yatırayım
Tamam sağol350 tl vardı benim freespinlerden çıktıktan sonra çevirdiğim bakiye sonra üstüne atıp çevirdim
Çok amatörler.HAHAGSHAHAAHAHAH
4 saattir inceleniyor benim kideneme bonusu kampanyası sonaermiştir
Dedi canlı destek
Bitmiş benimde 5 saat oldu4 saattir inceleniyor benim ki
payfixi kullanmayın diye bas bas bağırıyorum kardesPayfix çekim var mi
Neden ustapayfixi kullanmayın diye bas bas bağırıyorum kardes
Aynısını yaptılar Beyler sakın yatırım yapmayingençler site an itibariyle dolandırıcı modu açtı çoklu diyip sildi ana parayı da kazancida yok çoklu falan halbuki doğum tarihi yanlış girmişim destege bağlan TC onayla diye mesaj geldi çekim red olunca desteğe bağlandım daha yazmadan çoklu dedi mail attı olan borç aldimiz 50 liraya oldu yazık @Başkan konu kapatirmisin milletin canı yanmasin
ulan adamdan borç sldik bide 1 2 sâate vercez diye hadi Bulda ver eldeki gitti bırak bide borclandik 😂Aynısını yaptılar Beyler sakın yatırım yapmayin
Benide yok diyerek engellediDolandırıcı kampanya bitti deyip engelledi. Paylaşmanın anlamı yok