- 19,590
- 10,638
- 113
148
Başka iban verdi dostum o işin de kolayı var birinden rica etmiştirAtmadan ismine bak ekoysa parayı çöpe at daha fazla hayır işlemiş olursun
https://www.youtube.com/live/lVis3gZVboI?si=-JZgilYfBxMYjhm6 bu maclar youtubeda olur geneldeMaçın yayınını bulan var mı?
Hala uzatiyosun yakisiyo mu sanaFix yok iban verdi yüzde 95 eko bu onunda fixi yoktu
Aramız bozuktu da yeni hesapla gelse de Multi sayılmaz sonuçta tek hesaptan katılıyorEkoysa bile multi sayilmaz burdan biri olmasin yeter
Tamamdır dostum eyvallahHala uzatiyosun yakisiyo mu sana
Damacana dediğinde anlamalıydık dost. Demir gibi filan dediğini hatırlıyorumİki saat şişme kadının kullanma talimatını anlattı o ara yapmıştır
Ben evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktırİki saat şişme kadının kullanma talimatını anlattı o ara yapmıştır
Bn demedim la onu @aSiRuH06 dediDamacana dediğinde anlamalıydık dost. Demir gibi filan dediğini hatırlıyorum
Fix mi atıyoruz iban miAramız bozuktu da yeni hesapla gelse de Multi sayılmaz sonuçta tek hesaptan katılıyor
Bol ssnslar dostİlk kupon bu sefer alt
Dep çok favori çok atar bu per o iş sıkıntıBarem 173 olmus