Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / Kasa 5000 Hedef Sonsuz...

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,906
8,337
113
Ben evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktır
Sinoplu adamdan zarar gelmez devam

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,116
3,944
113
Ben evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktır
Abi senin tastaslarini yerim çok güzel bir yazı Allah uzun sağlıklı ömürler versin kızlarına

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,282
6,479
113
Takılıyoruz topram kızlarına hayırlı bir ömür diliyorum

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,098
6,394
113
Nokta...eşlerini aldatan erkek olsun kadın olsun nefret ediyorum

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,906
8,337
113
140dan fazla sayı çıkmaz nokda .