- 9,098
- 6,394
- 113
Şuan keyifle iciyom bende,,,var olasinBn demedim la onu @aSiRuH06 dedi
Şuan keyifle iciyom bende,,,var olasinBn demedim la onu @aSiRuH06 dedi
Sinoplu adamdan zarar gelmez devamBen evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktır
Abi senin tastaslarini yerim çok güzel bir yazı Allah uzun sağlıklı ömürler versin kızlarınaBen evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktır
Ben birşey anlamadım..zateb basketten hiç anlamiyom..çok stres basket isiLa süre çok duruyır ne bıcım mac
Everymatrix altyapısında var dostMaçın yayınını bulan var mı?
Takılıyoruz topram kızlarına hayırlı bir ömür diliyorumBen evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktır
çıplaklar kampının medarı iftiharı ve ihtiyarı nasılsınŞuan keyifle iciyom bende,,,var olasin
Kazandık mi ?Sinoplu adamdan zarar gelmez devam
naptın lan sen tek elden yatırmışsın pü sana150 5 dk var
Attim linki https://www.youtube.com/live/lVis3gZVboI?si=-JZgilYfBxMYjhm6Everymatrix altyapısında var dost
Holi mat jojo vs bakiyen varsa kuruş filan
soruyorum cevap veren yok kral napıcaz sevilmiyoruz galibaKazandık mi ?
Nokta...eşlerini aldatan erkek olsun kadın olsun nefret ediyorumBen evliyim bro 2 kızım var 4 ve 8 yaşlarında ellerinden operler.ben bekarken bile kullanmadım onu evliyken ne işim olur.cok şükür irademe hakim yaşadım bu yaşıma kadar eğer çok zorlanirsam čavusu tokatloyordum rahatliyordum ne genel eve gitmisimdir nede kimsenin karısına kızına yan gözle bakmisimdir o işler anlık zevktir ve sonu pişmanlıktır
Niye la hemso sinoplularin çükü yokmuSinoplu adamdan zarar gelmez devam
La 7 dk 32 sayı ben oynadım 3 dk da 24 sayı attılar aqnaptın lan sen tek elden yatırmışsın pü sana
yok direkt hadım ediyorlarNiye la hemso sinoplularin çükü yokmu