Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling vurucu999 / Kasa 5000 Hedef Sonsuz...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,798
47,724
113
Abi senin tastaslarini yerim çok güzel bir yazı Allah uzun sağlıklı ömürler versin kızlarına
Yeme la musto niye yiyosun belki 1 2 çocuğum daha olur o zaman lazım onlar bana.bi erkek evlat hayalim var her baba gibi ama nasıl olmadı bakarsın olur olmazsada canım saolsun.darisi sizlere Allah isteyenlerede versin.ayrica iyi dilekler için tskrler ama bizim hayatımız sihilmis çocuklarımı ki mahfolmasin diye kendimi feda ettim gitti valla kısaca hayatımın özeti bu şuan.ama suda var herkes hayatla ilgili planlar yapar, oysaki hayatın senin için farklı planları vardır.bakarsin bana güzel planlar hazirlamistir bu yaşımdan sonra yaşarsak gorucez ömrümüzün yettiği kadar

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,911
8,343
113
kadir kurutsana lan

Calypso13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,157
5,333
113
Imkansiz ya. Onde olan takim 5 saniyede hucum eder mi aw

efkalade1

Totemist
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,911
8,343
113
@aSiRuH06 oku üfle bi şey yap sahaya gir çıplak koş

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
26,785
26,183
113
Yeme la musto niye yiyosun belki 1 2 çocuğum daha olur o zaman lazım onlar bana.bi erkek evlat hayalim var her baba gibi ama nasıl olmadı bakarsın olur olmazsada canım saolsun.darisi sizlere Allah isteyenlerede versin.ayrica iyi dilekler için tskrler ama bizim hayatımız sihilmis çocuklarımı ki mahfolmasin diye kendimi feda ettim gitti valla kısaca hayatımın özeti bu şuan.ama suda var herkes hayatla ilgili planlar yapar, oysaki hayatın senin için farklı planları vardır.bakarsin bana güzel planlar hazirlamistir bu yaşımdan sonra yaşarsak gorucez ömrümüzün yettiği kadar
Kız çocuk iyidir abi
Erkek anneye düşkün olur
Kumarbaz olur bizim gibi bence vazgeç bu sevdadan

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,798
47,724
113
Nokta...eşlerini aldatan erkek olsun kadın olsun nefret ediyorum
Bro bekarlikta başıma neler geldi anlatsan hem çok şaşırır hemde gülmekten yarilirsin ama sosyal ortamda edilcek.muhabbetler deil bunlar yoksa bende ne anılar var.bazilarini değerlendirmedigim için kendimi tokatloyorum arada 😁