- 87,756
- 47,699
- 113
Ahada won la nasıl.oldu bu is
Bol sansBeyler başlıyorum, eğer kazanırsak 3-4 adımda elimden geldiği kadar arkadaşa ulasacagim.
Bu işler böyle abi, şike neyi gerektiriyorsa onu yapiolar1.27 vardı 11 lazımdı tam 1 dkda 12 cikdi kalan 27 sn bos
Bol şansBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Bol şans dostBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Yolla gelsin dostBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Umarım kılçıksız wom olurBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Bol şanslarBeyler herkese teşekkürler şimdi 2. Adımı yapiyorum eğer bu da tutarsa konuyu takip eden bütün arkadaşlara dağıtım yapmaya calisicam
Şikeyle kaybediyorum hep şikeyle.kazandikmi simdiBu işler böyle abi, şike neyi gerektiriyorsa onu yapiolar