doğru ilk defa kaydoluyorum sanmıştım kayıtlıymışTelefon numarası önceden kayitliymis
doğru ilk defa kaydoluyorum sanmıştım kayıtlıymışTelefon numarası önceden kayitliymis
çerezleri temizleyip tekrar deneyin lütfen. Altyapı kaynaklı sorun vardı düzeldi.Merhaba 100 tl yaptim bakiyemi çekim yapmak istediğimde hata verdi sonra hesabıma bi daha giremedim kullanici adım keziban45 kontrol eder misin
Bana 15 dk da ödendiÖdemezler diyenlere kulak asmayın biz ileride bu miktarı kişi başı 200 freebet yapmayı planlıyoruz.
Simdi uye oldum hemen ekleniyor mu sizin linktençerezleri temizleyip tekrar deneyin lütfen. Altyapı kaynaklı sorun vardı düzeldi.
çıkış giriş yapın 5-10 dkda otomatik ekliyor sistem.Simdi uye oldum hemen ekleniyor mu sizin linkten
Maksimum kaç tl cekim şartları nedorBana 15 dk da ödendi
her kazanan freebet için 100 TLMaksimum kaç tl cekim şartları nedor
Peki tesekkurlerçıkış giriş yapın 5-10 dkda otomatik ekliyor sistem.
Her 50 freebet için 100₺ kazanç ben 3 kişi üye yaptım 3 kere 50 freebet eklendi 285 çektimMaksimum kaç tl cekim şartları nedor
Kulanici adımı isteyeli 1 saati geçti siz verdik niye cevap vermediniz ID Fatma1281her kazanan freebet için 100 TL
Yani 1 freebet 100
2 freebet 200
3 freebet 300 artarak gidiyor
4 gündür eklenmedi eklenmiuor voawin destek ???her kazanan freebet için 100 TL
Yani 1 freebet 100
2 freebet 200
Denedim farklı teldende girmeyi denedim hata veriyor ClientRestrickedForActionLogin hatasi alıyorum giriş yapmaya çalışırkençerezleri temizleyip tekrar deneyin lütfen. Altyapı kaynaklı sorun vardı düzeldi.
Çekim talebi verdim kral bakarmısın sana zahmet. Şimdiden teşekkür ederim3-4 hak var
Freebet başı 100 tele desen daha açıklayıcı olurher kazanan freebet için 100 TL
Yani 1 freebet 100
2 freebet 200
Yardimci olucak misinfinans departmanı ilgileniyor
2 arkadaşımı üye yaptım 16 saat oldu ne zaman eklenecek??finans departmanı ilgileniyor