- 3,098
- 2,199
- 113
Ödemelerde sorun var belliki muhtemelen kasa azaldı kampanya biter 1 2 saateTalep vereli 1 saat olucak neredeyse hala bekliyor
Ödemelerde sorun var belliki muhtemelen kasa azaldı kampanya biter 1 2 saateTalep vereli 1 saat olucak neredeyse hala bekliyor
Adamlar 100 tl için hesabı kisitladi multi de yok anlamadım yani mesajlara da cevap vermyorlarÖdemelerde sorun var belliki muhtemelen kasa azaldı kampanya biter 1 2 saate
Knk site admini freebet miktarını dahada artırıcaz diyodu amaÖdemelerde sorun var belliki muhtemelen kasa azaldı kampanya biter 1 2 saate
Böyle şeyler kasaya bakar böyle şey yapmak için kasalarinda en aşağı 5 milyon olması gerekiyor bakalım bilemem belki dediğin olurKnk site admini freebet miktarını dahada artırıcaz diyodu ama
Olsa ne fayda knk 100 TL yi 1 saatte ödeyemiyolar kimse yatırım yapmaz burayaBöyle şeyler kasaya bakar böyle şey yapmak için kasalarinda en aşağı 5 milyon olması gerekiyor bakalım bilemem belki dediğin olur
Dalga mı geçiyorsun herkese cevap veriyorsun bana cevap vermiyorsun?????
Yoğunluk var adamlar beleş 100 lira dağıtıyor gayet normalTalep vereli 1 saat olucak neredeyse hala bekliyor
Kanka benim linkten üye olsaydın anında hesabına geçerdi maalesef 😂Forumdaki linkten üye oldum freebet eklenmedi kullanıcı adım rmalikilic
Beleş değil kupon yapıyorsunYoğunluk var adamlar beleş 100 lira dağıtıyor gayet normal
Ödemelerde sorun var belliki muhtemelen kasa azaldı kampanya biter 1 2 saate
Yoğunluk var 100-200 kişi değil sitede anlık aktif üye 100 binden aşağıda değil.Talep vereli 1 saat olucak neredeyse hala bekliyor
Bekliyoruz canımYoğunluk var 100-200 kişi değil sitede anlık aktif üye 100 binden aşağıda değil.
Bekleyin ödeyeceğiz.
Bak adama bak hala daha bana cevap vermiyor dostum sıkıntın mı var 50 tane mesaj attimYoğunluk var 100-200 kişi değil sitede anlık aktif üye 100 binden aşağıda değil.
Bekleyin ödeyeceğiz.
Bin kişiyi ben ekledim zaten ben nakit olarak alabilir miyim 5k yeter omrkrz kullanıcı adımYoğunluk var 100-200 kişi değil sitede anlık aktif üye 100 binden aşağıda değil.
Bekleyin ödeyeceğiz.
Çakırrrrrr konsey sana bu kumarhaneyi verdikten sonra çok değiştin o saygılı çakır gitti kendini dev aynasında zanneden burnunu herseye sokan çakır geldiForumdaki linkten üye oldum freebet eklenmedi kullanıcı adım rmalikilic