- 432
- 159
- 43
kufur etmesene kardes bir sey mi dedik insallah hicbir kuponun tutmaz ilerde evine ekmek goturemezsin kumar bagimliligindanNoldu la yarram hayirdir sana giren cikan ne
kufur etmesene kardes bir sey mi dedik insallah hicbir kuponun tutmaz ilerde evine ekmek goturemezsin kumar bagimliligindanNoldu la yarram hayirdir sana giren cikan ne
Sen cevşen satiyon demi hayatinda kumar oynamadın burda dolasiyon kim kumardan evine ekmek götürmüş sen kumardan evine ekmek mi götürüyor bu kafayla fazla yasamazsin senkufur etmesene kardes bir sey mi dedik insallah hicbir kuponun tutmaz ilerde evine ekmek goturemezsin kumar bagimliligindan
Kral ben kimi üye etsem onada banana eklendi nasıl iş yapıyorlar anlamadım daha 15 dakika olcak @fevooo bu arkadaş üye oldu linkimden 5 dakika surmde ekelndi2 gün oluyor link oluşturup test için kuzenimi kayit ettirdim 2 gn bekledim canli destege yazdim en kısa surede eklenicektr diyor sonra bisiler dedim ortalikda yok eyv yoğun olabilirsiniz ama salak yerine koyup sallama cvplar veriyorsunuz.
Eyvallah Ağa gönderdiğin link ile üye oldum 5 dakika sürmedi bonus ekledi 🙋🙋50 isteyene link atarım ekleniyor bizi bilen bilir dm gelsin 5 dakikada ekleniyor üye olmayan yazsin
kardo valla 2 gun oldu link olusturdum kayit oldu kuzen ama eklenmedi. belki sistemde sikinti vardir yada ne bileyim.Kral ben kimi üye etsem onada banana eklendi nasıl iş yapıyorlar anlamadım daha 15 dakika olcak @fevooo bu arkadaş üye oldu linkimden 5 dakika surmde ekelndi
Saol kral eklenmese yazmam burayaEyvallah Ağa gönderdiğin link ile üye oldum 5 dakika sürmedi bonus ekledi 🙋🙋
2 dakikada kayıp ettik😆😆
Forum dışı kimsemiz yok başkanım anamızda sensin babamız da sensin arkadaşımızda sensinDesteğin bıraktığı linkten üye olanlar bonusu alabilir.
Bu promosyon linkinizi alıp forumda paylaşmak için değil. Forum dışı arkadaşlarınızla paylaşın forum içerisinde konuların içinde paylaşan üyeler 3 gün banlanacak arkadaşlar
4 gündür üye oldu hala eklenmedi canlı desteğe soruyorum siraniz gelmedi diyor bukadar sürmesi normalmiSaol kral eklenmese yazmam buraya
Ben valla link atıyom oluyarlar üye 3 4 dakikada hem ona hem bana4 gündür üye oldu hala eklenmedi canlı desteğe soruyorum siraniz gelmedi diyor bukadar sürmesi normalmi
Ben üye olmuşum amaBen valla link atıyom oluyarlar üye 3 4 dakikada hem ona hem bana
Olmaz o zamanBen üye olmuşum ama
ref kasıyor @Shellac reportBen valla link atıyom oluyarlar üye 3 4 dakikada hem ona hem bana