- 26,934
- 11,610
- 113
Malmısin olum sen referans linki özelden atıyorum sanana lan site kuralı bu simdi git sen anladinref kasıyor @Shellac report
Malmısin olum sen referans linki özelden atıyorum sanana lan site kuralı bu simdi git sen anladinref kasıyor @Shellac report
2 aylık üyeye bak beni şikayet ediyo multi hesap açmışsınref kasıyor @Shellac report
Link istiyorsan ekleme 50 TL dm😆😆😆😆ref kasıyor @Shellac report
Cvp versene link atim sanada eklensin ağlama bebe üye olanlar burda ben senin gibi sahtekarmiyim multici😥😥😥 böyle aglaref kasıyor @Shellac report
report @Shellac ref kasıyorCvp versene link atim sanada eklensin ağlama bebe üye olanlar burda ben senin gibi sahtekarmiyim multici😥😥😥 böyle agla
mod buugun ozelden veyahut baska sekılde bu forumda lınk atmak yasak dedı bunu 2aylık veyahut 1 yıllık uyelık olmasıyla alakası yok forumu takıp etmen gereklı eskı uye abimMalmısin olum sen referans linki özelden atıyorum sanana lan site kuralı bu simdi git sen anladin
Sıkıntı yok beni tehtit etme anladın senreport @Shellac ref kasıyor
50tlye ref kasıcagına gıt ıse gır knka az bıraz daha fazla kazanırsınCvp versene link atim sanada eklensin ağlama bebe üye olanlar burda ben senin gibi sahtekarmiyim multici😥😥😥 böyle agla
fark etmez tehdıt etsemde sen bos adamsınSıkıntı yok beni tehtit etme anladın sen
La bebe sanane benim çalışıp calismadigimdan s g s s hadi cvp yazma50tlye ref kasıcagına gıt ıse gır knka az bıraz daha fazla kazanırsın
Senin m s gorursun bosmuyumfark etmez tehdıt etsemde sen bos adamsın
allah askına gostersene klavyeye oturdun galiba yazdıkların gelmıyor aldnalskndaklsdSenin m s gorursun bosmuyum
Seni s çocuk tahrik etme beni delikanlı olsan bu yazismalara adres alırdın gel atım özelden m tallah askına gostersene klavyeye oturdun galiba yazdıkların gelmıyor aldnalskndaklsd
tmm hanım abla en tehlikeli sensin hanım ablaKonum atcam gel bi s seni
Gelsene bi dmye m ctmm hanım abla en tehlikeli sensin hanım abla
Oğlum git parkta oyna hava al biraz delikanlı olsan dm cvp verirdin s g simditmm hanım abla en tehlikeli sensin hanım abla
Ne oldu bebe sesin kesildi dmd gorunce beni simdi hadi ötede oynatmm hanım abla en tehlikeli sensin hanım abla
asdlaslödmalsşd kaale almıyorum demek ıstıyorumda sende o kafa yokNe oldu bebe sesin kesildi dmd gorunce beni simdi hadi ötede oyna
Ya tam bi suzmesin ne diyin sana başkası bana böyle yazacak cinayete kadar gider çocuk sun belli s g simdiasdlaslödmalsşd kaale almıyorum demek ıstıyorumda sende o kafa yok
tmm hanım ablaYa tam bi suzmesin ne diyin sana başkası bana böyle yazacak cinayete kadar gider çocuk sun belli s g simdi