- 3,484
- 1,566
- 113
50 freebette 100 tlmi cekebiliyoz
Hiç yakıştıramadım dostum yorumları siliyorsunuz haksız itham yok yalan yok iftira yok kocaman bir yalan varDesteğin bıraktığı linkten üye olanlar bonusu alabilir.
Bu promosyon linkinizi alıp forumda paylaşmak için değil. Forum dışı arkadaşlarınızla paylaşın forum içerisinde konuların içinde paylaşan üyeler 3 gün banlanacak arkadaşlar
Argo yok hakaret yok yalan yok yorumlarım silinmişArgo kullanmadan yorum yapabilirsin reis kelimelerini seçerek yorum yapabilirsin
Zorla ekliyorlar öyle kolay değil takiliyorlar kafalarina göreÜye olalu 3 saat oldu hala freebet eklenmedi @Waowin Destek kullanıcı adı esmermelek296
Valla dost bu site fazla yaşamaz burdaZorla ekliyorlar öyle kolay değil takiliyorlar kafalarina göre
Benim sasirdigim sponsor olacak kadar cesur olması ))Valla dost bu site fazla yaşamaz burda
Valla bilmiyorum dost yarına kadar sonlanır herhalde otomatik ekleniyor deniliyor ama eklenen birşey yokBenim sasirdigim sponsor olacak kadar cesur olması ))
Aynen 15 dk ya ödendiKral banka havalesi ilemi çektin
Ben çektim banka ya ve 15 dk ya ödendi kardeşim bilmiyorum sende neden öyle oldu vallaBeyler odemiyor site kimlik bilgisi falan diyo burdakilerde yorumlarimizi silen yoneticiler var nete dustuk arkadaş ya