Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Wnrtndgr/ Euroleague -Üst

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
@wnrtndgr kardeşim kulaklarını kapa keyfine bak sen. Dağıtırsın dağıtmazsın senin bileceğin iş çok laga luga olursa bildir geç
Ya abi hayır bak yemin ederim zoruma gidiyor ya isim vermicem ben normal günde de kupon paylasmadigim halde de isim versem ayıp olacak da bazı kişilere hiçbir şey yokken dm atıp sigarasını alıyorum ya daha 2 gün içinde 2 kişiye aldım ya Allah varya yemin ederim varya böyle şeyleri çok kafama takıyorum üzülüyorum

Werderbremen

SESSİZLİK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,244
7,832
113
Ya abi hayır bak yemin ederim zoruma gidiyor ya isim vermicem ben normal günde de kupon paylasmadigim halde de isim versem ayıp olacak da bazı kişilere hiçbir şey yokken dm atıp sigarasını alıyorum ya daha 2 gün içinde 2 kişiye aldım ya Allah varya yemin ederim varya böyle şeyleri çok kafama takıyorum üzülüyorum
Kardeşim sittir edeceksin çok önemli değil can sıkmaya değer durumlar değil sen keyfine bakacan kim ne söylerse söylesin. Forumda çook var böylesi hangi birine laf yetiştirecen

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,597
4,873
113
Yani senin güvencen vardır 20 kazanıp 1 dağıtmışsindir adam 2 kazanıp 1 dağıtmıştir bunları kıyaslamanın bi anlamı yok ki

Mamoste

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,433
13,570
113
kardeşim boşver sen bazılarını 2 3 kuruş benim de zamanında arkadamdan haddini aşarak konuşanlar oldu. kimseye birşey ispat zorunda değilsin
herkes kendi karakterini belli ediyor zaten

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,494
48,088
113
Ank biz 20 k kaybedip burada 1 k dağıttık . Ben geçen hafta 8 k kaybedip 10 tane konu açtım . Rolling açanların çoğu zarar edip de konusunu açıyor zaten . Ben yemeyi bilirim de olsun bitsin 🤣🤣
Emre ben bu kardesimizle sadede mrb mrb hic bi samimiyetim yok ama gordugum kadari ile paylasiyor bence yanlis dusunuyorsun.belki sen dogru dusunuyorsundur ama ben gordugumu soyledim.forumda onca uyaniginda farkindayim ama bu kardes onlardan biri deil.bence biraz pskolijik sorunlarida var iraz asi biraz fazla axabi ama kotu niyetli oldugunu sanmiyorum

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,400
13,948
113
Dost problem ne de adamın üstüne oynuyorsun adam kuponu paylaşmış gelmiş neden kırıcı konuşuyorsun onu anlamıyorum
Ben cümleye takıldım. Burada her gün fakir edebiyatı yapip ,şimdi cümleler ve konuşma tarzı değişti . Umarim ilerde anlarsınız

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,597
4,873
113
Ben cümleye takıldım. Burada her gün fakir edebiyatı yapip ,şimdi cümleler ve konuşma tarzı değişti . Umarim ilerde anlarsınız
Bence değişmedi sadece yanlış lanse etmiş olabilir. Yani bu bile sorun yaratmaya değecek bisey değil. Ki zaten kazandığı 500.1000 lira bu paraya değişecek birisi olduğunu da düşünmüyorum 50-100k olsa tamam Derim dde yani boşverjn gereksiz konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...