Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Wnrtndgr/ Euroleague -Üst

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
1

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,443
13,951
113
Türkçemiz bozuk olsun abi en azından kanımız değil bu da buradan tüm kanı bozuk insanlara gelsin
Aferin çocuk adam hakikatli konuştun . Düzgün bir rolling de sen yap artık . Her gün öyle konulara yazması değil 😀

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Aferin çocuk adam hakikatli konuştun . Düzgün bir rolling de sen yap artık . Her gün öyle konulara yazması değil 😀
Abi yaptık ya geçen 3000lık ondan sonra ben roll yapmamaya yemin ettim uzun süre ayrıca dün ben 2100 TL para kaybettim abi ona rağmen ödül attım 2 kişiye

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,443
13,951
113
Abi yaptık ya geçen 3000lık ondan sonra ben roll yapmamaya yemin ettim uzun süre ayrıca dün ben 2100 TL para kaybettim abi ona rağmen ödül attım 2 kişiye
Ank biz 20 k kaybedip burada 1 k dağıttık . Ben geçen hafta 8 k kaybedip 10 tane konu açtım . Rolling açanların çoğu zarar edip de konusunu açıyor zaten . Ben yemeyi bilirim de olsun bitsin 🤣🤣

YoXuL

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,350
9,955
113
Gelir deyince gelmiyordu iyi ki gelmez demişim

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Ank biz 20 k kaybedip burada 1 k dağıttık . Ben geçen hafta 8 k kaybedip 10 tane konu açtım . Rolling açanların çoğu zarar edip de konusunu açıyor zaten . Ben yemeyi bilirim de olsun bitsin 🤣🤣
Abi öğrenciyim ben öğrenciiiiiii gelirim yokkk vefat eden aile üyemin maaşıyla geçiniyorum ayrıca müzik yapıyorum :) saygılar

Marley15

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,443
13,951
113
Abi öğrenciyim ben öğrenciiiiiii gelirim yokkk vefat eden aile üyemin maaşıyla geçiniyorum ayrıca müzik yapıyorum :) saygılar
Kendini acindirmayi biliyorsun . Eyvallah fakirsindir . Durumun olmaz. Hepsine tamam . Ama bir günde 2300 kaybetmeyi biliyorsun . Öyle millete rolling yap, etkinlik aç demezsin umarım . Gerçi paran bitince konuşalım kardeşim seninle . Paran yanında oldu mu seni çok değiştiriyor

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Kendini acindirmayi biliyorsun . Eyvallah fakirsindir . Durumun olmaz. Hepsine tamam . Ama bir günde 2300 kaybetmeyi biliyorsun . Öyle millete rolling yap, etkinlik aç demezsin umarım . Gerçi paran bitince konuşalım kardeşim seninle . Paran yanında oldu mu seni çok değiştiriyor
Ya kimi değiştiriyor yemin ederim tüm konuları açarım hepsini BEN HER KAZANCİMDAN SONRA HEP ATTİM BİRİLERİNE HEP . ABİ BAK SENİ SEVERİM HAKKIMI YEME . Çok kalbimi kirdin Kur'an carpsin daha bir şey demiyorum sana.

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,315
43,855
113
Ben burada 600 kazandım 150 tlsini attım kim atıyor ne kazancindanmbu kadar insanlara yemin ederim yazıklar olsun ya Allah çarpsın daha bir şey demiyoeum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...