- 71,315
- 43,855
- 113
Sağol dosttebrikler senin konunu da yeşillenmiş görmek ne güzel
Sağol dosttebrikler senin konunu da yeşillenmiş görmek ne güzel
Bundan sonra böyle her kupona olumsuz gelcem mwSen hep böyle de tmm mı canım dm at
Bozma bu cizgiyiBak Allah büyük dün ki 2100 zararın 1300 ü çıktı şimdiden
Hshahshhsdh gece NBA kuponuna da böyle gel ona 200 basıcamBundan sonra böyle her kupona olumsuz gelcem mw
EhehheheBozma bu cizgiyi
Yok be ne zaman 😅Kral sende nasıl bal var be sureklı çekiliş kazanıyorsun 😂
Tebrikler çocuk adam . Paran olunca otomatik Türkçen düzeliyorHshahshhsdh gece NBA kuponuna da böyle gel ona 200 basıcam
Zuahhshahhahah doyru aoyledinTebrikler çocuk adam . Paran olunca otomatik Türkçen düzeliyor
Türkçemiz bozuk olsun abi en azından kanımız değil bu da buradan tüm kanı bozuk insanlara gelsinTebrikler çocuk adam . Paran olunca otomatik Türkçen düzeliyor
Aferin çocuk adam hakikatli konuştun . Düzgün bir rolling de sen yap artık . Her gün öyle konulara yazması değil 😀Türkçemiz bozuk olsun abi en azından kanımız değil bu da buradan tüm kanı bozuk insanlara gelsin
Abi yaptık ya geçen 3000lık ondan sonra ben roll yapmamaya yemin ettim uzun süre ayrıca dün ben 2100 TL para kaybettim abi ona rağmen ödül attım 2 kişiyeAferin çocuk adam hakikatli konuştun . Düzgün bir rolling de sen yap artık . Her gün öyle konulara yazması değil 😀
Ank biz 20 k kaybedip burada 1 k dağıttık . Ben geçen hafta 8 k kaybedip 10 tane konu açtım . Rolling açanların çoğu zarar edip de konusunu açıyor zaten . Ben yemeyi bilirim de olsun bitsin 🤣🤣Abi yaptık ya geçen 3000lık ondan sonra ben roll yapmamaya yemin ettim uzun süre ayrıca dün ben 2100 TL para kaybettim abi ona rağmen ödül attım 2 kişiye
Abi öğrenciyim ben öğrenciiiiiii gelirim yokkk vefat eden aile üyemin maaşıyla geçiniyorum ayrıca müzik yapıyorum saygılarAnk biz 20 k kaybedip burada 1 k dağıttık . Ben geçen hafta 8 k kaybedip 10 tane konu açtım . Rolling açanların çoğu zarar edip de konusunu açıyor zaten . Ben yemeyi bilirim de olsun bitsin 🤣🤣
Kanka 1 günde 3 cekılıs kazandın sahıdım 😀Yok be ne zaman 😅
Kendini acindirmayi biliyorsun . Eyvallah fakirsindir . Durumun olmaz. Hepsine tamam . Ama bir günde 2300 kaybetmeyi biliyorsun . Öyle millete rolling yap, etkinlik aç demezsin umarım . Gerçi paran bitince konuşalım kardeşim seninle . Paran yanında oldu mu seni çok değiştiriyorAbi öğrenciyim ben öğrenciiiiiii gelirim yokkk vefat eden aile üyemin maaşıyla geçiniyorum ayrıca müzik yapıyorum saygılar
Ya kimi değiştiriyor yemin ederim tüm konuları açarım hepsini BEN HER KAZANCİMDAN SONRA HEP ATTİM BİRİLERİNE HEP . ABİ BAK SENİ SEVERİM HAKKIMI YEME . Çok kalbimi kirdin Kur'an carpsin daha bir şey demiyorum sana.Kendini acindirmayi biliyorsun . Eyvallah fakirsindir . Durumun olmaz. Hepsine tamam . Ama bir günde 2300 kaybetmeyi biliyorsun . Öyle millete rolling yap, etkinlik aç demezsin umarım . Gerçi paran bitince konuşalım kardeşim seninle . Paran yanında oldu mu seni çok değiştiriyor