Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling wnrtndgr / Freebet Rolling Denemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lumberjack

Çikolata gibi tatlısın ver aşkına kıtlasın 🍫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Oranı ne ki onun azdir
Evet 1.58 di ama biraz yüklü girdim kasayı yükselttik bunda deneyeceğim şansımı tek maç japonya maçı ile arjantin maçını iki ayrı sekmede açıp baksana bi ne göreceksin ben böyle bir şey görmedim abi ne oranları vardı ya goller bile aynı iy penaltı dan favori takım ikinci yarı bir anda satış

dost

Her şeyi bilmene gerek yok, haddini bilsen yeter.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Evet 1.58 di ama biraz yüklü girdim kasayı yükselttik bunda deneyeceğim şansımı tek maç japonya maçı ile arjantin maçını iki ayrı sekmede açıp baksana bi ne göreceksin ben böyle bir şey görmedim abi ne oranları vardı ya goller bile aynı iy penaltı dan favori takım ikinci yarı bir anda satış
Ah ah insanın içi açıyor rastgele vursak şuna köşeydik yani

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Sen daha çevrimi bitiremedinmi
Yok aga 1300 daha var 1200 çevrim yaptım toplam kasa 800 açıkta da bı kupon mevcut bir tane daha almayı düşünüyorum da maç bulamiyoeum hem dikkatli oynamaya çalışıyorum sonuçta nakit gibi yani

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Yok aga 1300 daha var 1200 çevrim yaptım toplam kasa 800 açıkta da bı kupon mevcut bir tane daha almayı düşünüyorum da maç bulamiyoeum hem dikkatli oynamaya çalışıyorum sonuçta nakit gibi yani
Az az çevir benimki iy dan geldi. D

lumberjack

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,666
3,871
113
Deneyeceksen dene knkScreenshot_2022-11-23-19-37-08-60_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

dost

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
71,313
43,852
113
Deeeevaaaaaam keeee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...