- 8,752
- 2,958
- 113
Belcika olmadi
O diğer kupondu zaten abi dengedeki kupondu yapcak yok buradayım şuanBelcika olmadi
Keşke yapmasaydin öyle bu kumar öfkeyi kabul etmiyor benden daha iyi bilirsinSinirden ne var ne yok kaybettim 2 korner daha atamadı Belçika maçında adamlar. P
Abi iki korner ya 1-0 olan maçta nasıl korner çıkmıyor akıl alır gibi değil golde olmadı maçta ufak ufak biriktirdiğim kasayı atmıştım gelir diye sinir oldum adamlara özürlü gibi top oynadılarKeşke yapmasaydin öyle bu kumar öfkeyi kabul etmiyor benden daha iyi bilirsin
Böyle aga bu iddia 1-0 Ken 1.5 golün ilk oranı 1.5 ydı millet ne kasalar basmiştır onaAbi iki korner ya 1-0 olan maçta nasıl korner çıkmıyor akıl alır gibi değil golde olmadı maçta ufak ufak biriktirdiğim kasayı atmıştım gelir diye sinir oldum adamlara özürlü gibi top oynadılar
Gole girsem yine yatacakmışım kg vara basacaktım normal de sonra bu maçta korner çıkar ona basayım dedim o bile gelmedi oynamasak ard arda 3 4 korner olur oynasak kanser ederBöyle aga bu iddia 1-0 Ken 1.5 golün ilk oranı 1.5 ydı millet ne kasalar basmiştır ona
Keşke benim kupondan oynasaydın diycem de ben de santaya kaldım bakalımGole girsem yine yatacakmışım kg vara basacaktım normal de sonra bu maçta korner çıkar ona basayım dedim o bile gelmedi oynamasak ard arda 3 4 korner olur oynasak kanser eder
Geçmiş olsunSanta sen ne srfsiz çıktın be knk
Ah ahGeçmiş olsun