- 21,380
- 13,944
- 113
Gazan mübarek olsun kardeşim. 03.00-04.00 maçlarından tahminleri alalım dostlar . Bir de ben oynayayım . Tahminini yazan beni etiketlesinİsim değiştirip çalarız sıkıntı yok api @Marley15 apiden çaldık
Gazan mübarek olsun kardeşim. 03.00-04.00 maçlarından tahminleri alalım dostlar . Bir de ben oynayayım . Tahminini yazan beni etiketlesinİsim değiştirip çalarız sıkıntı yok api @Marley15 apiden çaldık
Evet maç önü olmalı benim bildigimNerden açtık bu konuyu arkadaş freebeti canlıya bastirmiyor her şeyi denedik
Hangi siteNerden açtık bu konuyu arkadaş freebeti canlıya bastirmiyor her şeyi denedik
Yok yok oynattıEvet maç önü olmalı benim bildigim
Başlıkta belirttiğim gibi kupon bedeline göre maç verene vereceğim için @Ahmo1993 sana mavi abiKupon bu bol şanslar 2 maç Ahmoabimden 1 maç benden
Houston mılva ılk ceyrek +3.5 hous @Marley15Gazan mübarek olsun kardeşim. 03.00-04.00 maçlarından tahminleri alalım dostlar . Bir de ben oynayayım . Tahminini yazan beni etiketlesin
Tebrikler
Washington ilk yarı kazanır basketbol @Marley15Gazan mübarek olsun kardeşim. 03.00-04.00 maçlarından tahminleri alalım dostlar . Bir de ben oynayayım . Tahminini yazan beni etiketlesin
Önemli değil abi rica ederim buyur gecenin banko maçıGazan mübarek olsun kardeşim. 03.00-04.00 maçlarından tahminleri alalım dostlar . Bir de ben oynayayım . Tahminini yazan beni etiketlesin
Bol şanslar bence ucude çok iyi gerisi nasipKupon bu bol şanslar 2 maç Ahmoabimden 1 maç benden
Biz veriyoruz bakmıyorsun dost ayıp ettinBaşlıkta belirttiğim gibi kupon bedeline göre maç verene vereceğim için @Ahmo1993 sana mavi abi
Dostum vermesen de olur sorun yok ulaşırız sana da takiplesen yeter aradaBiz veriyoruz bakmıyorsun dost ayıp ettin
Canın sağolsunDostum vermesen de olur sorun yok ulaşırız sana da takiplesen yeter arada
Hahhahahahhwhd geldi penimkiomer oglan yabilan iyili de kotulu de unudmaz.
Ne verim abimeBana da fer 2000 kaybeddim today