Yokkarin ne kdr olduğunun önemi varmi 1 dolar 1 dolar 30 kere kar etsek
Yokkarin ne kdr olduğunun önemi varmi 1 dolar 1 dolar 30 kere kar etsek
Babaya rahmet 😂Soyleyim kardeşim 30 lot yani diyorli 100 dolar ile 30 defa kar et 30 lot işlem yaptıktan sonra 100 dolar cek şey gibi 100 frebet gibi düşün oran sarti yok 30 kat çevir 100 cek meali
Ama her islemde komisyon ucreti oldugundan surekli eksiden baslaya bilirsin olmayacak sey degil ama zords olabilirkarin ne kdr olduğunun önemi varmi 1 dolar 1 dolar 30 kere kar etsek
denicez ve görücez %99.99 ihtimalle de kaybedicezAma her islemde komisyon ucreti oldugundan surekli eksiden baslaya bilirsin olmayacak sey degil ama zords olabilir
Doğru o yüzden az makas aralığı az olan platformlarda işlem açınAma her islemde komisyon ucreti oldugundan surekli eksiden baslaya bilirsin olmayacak sey degil ama zords olabilir
Biraz sürebilir dostumkyc si onaylanan varmi
Benim ki tamamlandikyc si onaylanan varmi
Tamamlandıktan sonra ne yapıyoruz tam olarakBenim ki tamamlandi
MT4 classic ya da MT4 directfkx hesabı açıyorsun 3 saniyelik işlemTamamlandıktan sonra ne yapıyoruz tam olarak
Boş iş100 dolarım 30 lotluk işlem şartı var işlem hacmi tamamlandiginda Max 100 dolar çekebilirsiniz arkadaşlar ben kyc yaptım doğrulamasini bekliyorum alın sizde yapın KYC dogrulama bitince mt4-classic hesabı veya mt4 directfix hesabi açacaksınız 100 doların hesabınıza gececek işlem yapmayaca baslayacaksiniz detaylari burdan okuyabilirsiniz
100$ Para Yatırmadan Bonus
<i>Para Yatırmadan Bonus </i> – Burada xChief'te, kaydolduğunuzda size para yatırmadan 100$ ücretsiz bonus veriyoruz. Bu, şirketin hizmetlerini denemenize ve seçtiğiniz işlem stratejisini test etmenize olanak tanır. Hesap doğrulaması başarıyla tamamlandıktan sonra, xChief mobil uygulamasından...www.xchief.com
Sonuçlara bakalım ne olacakBoş iş
bizide bilgilendir reisimBen şimdi işlem açtım 30 lota ege ulaşıp çekim verirsem sonucunu paylaşırım ona göre davranın