Knk direkt buy yada sell de işte sonra kar zarar bireyler oluyorEkli dosyayı görüntüle 643404Burda ne yapmamız gerekiyor biri yardımcı olabilir mi
Nasil farkı yok hocam 100 dolarla 2.5 3 milyon dolar işlem yap diyor bu detay sence küçük bir detaylı 300 tane 100x kaldiracli işlem yapacaksın 100x kaldiractada parayı silmeyeceksin bu bonus7n çevrilmesi imkansıza yakınSonuç olarak elinde 100 dolar ve onunla işlem yapıyorsun. Detaylar detaylar bence hala freebetten farkı yok alanlara bol sanslar
30 kere kar işlemi değil arkadaşlar niye anlamıyorsunuz 30 lot işlem oda en düşük miktari paritede 100x işlem açsam 250 işlem yapıyor hepsi kar olmak zorunda defil 250 adet işlem yapacaksın ve sonucunda karda çıkarsan çekeceksin toplam açmanız gerekn işlem tutarı min 2.5 milyon dolarBeyler 30 kere kâr işlemi yapabilmeniz gerek gerçekten zor evet ben mesela 15 dolara düştüm daha 12 işlem yapabildim geçmiş işlemlerden de kaç kere kâr ettiğinizi görebilirsiniz önerim küçük işlemlerle ilerlemenizdir
Forexte 100 usd ile 30 lot islem yapıp birde kar etmek çok zordur ,100 kişiden 1 2 kişi yapar
Buy Al demek yükseleceğini düşünüyorsan alırsın sell sat demek düşeceğine inanıyorsan satarsınEkli dosyayı görüntüle 643404Burda ne yapmamız gerekiyor biri yardımcı olabilir mi
Ne felsefe yapıyorsun 100 dolar ile 0.8 lotluk işlem açarsın kar edince 1 lota kadar çıkar öyle öyle devam et işteBöyle birsey demiyor 100 dolarla 30 lot işlem yapacaksın demek aşağı yukarı 2.5 3 milyon dolar işlem yapacaksın demek ama tabi 100 dolarla her işlemin 10 bin dolarlık açıldığını düşünürsek fazla degil 250 300 kere işlem yapacaksın
100 dolarla 0.8 lot işlemi nerede açıyorsun at bakalım ekran görüntüsünü 0.08 olmasın oNe felsefe yapıyorsun 100 dolar ile 0.8 lotluk işlem açarsın kar edince 1 lota kadar çıkar öyle öyle devam et işte
1 lot açıyorum ben100 dolarla 0.8 lot işlemi nerede açıyorsun at bakalım ekran görüntüsünü 0.08 olmasın o