- 2,384
- 445
- 83
Abim benim can sıkıntısındansen sansarın cekilişten 20 lira almadın mı Ersinim sen yapma bari bize istihbarat geliyor
Abim benim can sıkıntısındansen sansarın cekilişten 20 lira almadın mı Ersinim sen yapma bari bize istihbarat geliyor
çekim yapmamıstır adamKanka canım sıkılıyor tahmini bildim diye çıkayımmı bide para da atmamış bana
Tamam reısbeyler madem öyle ben destek veren arkadaşların listesini çıkarayım izin verirseniz çekim yapacağım yarın o arkadaşlarla devam edeceğiz olurmu ne dersiniz ?
Aynen abiçekim yapmamıstır adam
kanka neden ecopayz ? mk biz paparadan ban yedik diye herkes ifşa olacak diye bir şey mi var rahat takılın benım içim rahat alnımın akıyla öderim 10k cezayıOraya Eco ile yatırım yok pardon
gitti be reis 8 tane gol lazımBu per pis oldu
Helalllllkanka neden ecopayz ? mk biz paparadan ban yedik diye herkes ifşa olacak diye bir şey mi var rahat takılın benım içim rahat alnımın akıyla öderim 10k cezayı
Sansar ceketimi gonderin dost 24 saat kuralı falan diyorduAynen abi
udu macgitti be reis 8 tane gol lazım
Aynen tongaya getirdilergitti be reis 8 tane gol lazım
Biliyorum dostum atacağına eminim atmasada canı sağolsun sorun yok yaniSansar ceketimi gonderin dost 24 saat kuralı falan diyordu
Ne zaman vercekler o paparayıgeçen çarşamba günü bu saatlerde şenlikti buralar hey hey bana kaybolan yıllarımdan önce paparamı versinler
sen totemi bırakıncaymıs kankaNe zaman vercekler o paparayı
Bugun bana cok yuklenıyon al canımı kurtulsen totemi bırakıncaymıs kanka
Erhanım iste çökelim papara yageçen çarşamba günü bu saatlerde şenlikti buralar hey hey bana kaybolan yıllarımdan önce paparamı versinler
hepimizi alırlar abi yataktan vallaErhanım iste çökelim papara ya
hepimizi alırlar abi yataktan valla [/QUOTdışarda oluncada bir şey değişmiyor