Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling xmen7772 / Çıtır Rolling 3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
ilk periyot çok kötüydü ya 2 de farkı kapasalar bari

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,355
5,550
113
Eskiden bunlar ilk periyot en az 4-5 atardi. Iyi ce dengesizlestiler

ALPASLANBEY

"EYVALLAH"
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,804
3,116
113
gittiği kadar gidelim 5kişiyede güzellik yapalım 2 kişi çekilişsiz 3 kişi çekilişli olsun sinerji verirseniz sevinirim olurda gelirse dağıtım jetonla yapılacaktır papara patladı anasını satayım :)5 kişiye 20 tl diyelim kasa 50 hedef 200 olsun gene vakit geçsin işi gücü olmayan cigarası olmayan vardır bari faydamız olsun sizin sinerjileriniz olmasa valla gelmez bu kuponlar beyler destek için şimdiden teşekkürler
yne geç kaldım katılablirmiyim şansınız bol olsun.

Yilmazseko21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
2,356
1,675
113
gittiği kadar gidelim 5kişiyede güzellik yapalım 2 kişi çekilişsiz 3 kişi çekilişli olsun sinerji verirseniz sevinirim olurda gelirse dağıtım jetonla yapılacaktır papara patladı anasını satayım :)5 kişiye 20 tl diyelim kasa 50 hedef 200 olsun gene vakit geçsin işi gücü olmayan cigarası olmayan vardır bari faydamız olsun sizin sinerjileriniz olmasa valla gelmez bu kuponlar beyler destek için şimdiden teşekkürler
Nasıl papara patladı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Sıkıntı yok 5 gol 1 periyotta cıktıgı cok oluyor o ilk periyot olmadı son periyot olur bu perde en az 3 lazım ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...