- 6,086
- 5,361
- 113
aynı maça 5 üst aldım çıtırdan gelirse 2 kişiye cigara parası
1-2 maç iptal yok bendeEvet Marbella iptal olmuş, o maç hiç yaşanmamış gibi devam ediyoruz...
Yok başkan ofsayttan iptali tutuşturdular elimize...1-2 maç iptal yok bende
kanki 5 olcak gibi de 6 zoraynı maça 5 üst aldım çıtırdan gelirse 2 kişiye cigara parası
olabilirde olmayabilirde kardeşimkanki 5 olcak gibi de 6 zor
Bol şansbeyler kasada 25 tl bıraktım bu kupon gelirse 2 arkadaşa 15 er tl cigara parası atalım uyuyalim iadesiz 3.5 üst olursa
Ekli dosyayı görüntüle 83444
İlk yarıdan 3 gol, 2. yarı kıvrandırarak won...beyler kasada 25 tl bıraktım bu kupon gelirse 2 arkadaşa 15 er tl cigara parası atalım uyuyalim iadesiz 3.5 üst olursa
dost bu başlık altında açtığın konular tek ve konu başında ilk kupon olarak kalsın rolling açıp konu başında belirletebilirsin..beyler kasada 25 tl bıraktım bu kupon gelirse 2 arkadaşa 15 er tl cigara parası atalım uyuyalim iadesiz 3.5 üst olursa
tamam reis saat 12 yi geçti mazur gör bazen paraşütle iniyor benim jeton valladost bu başlık altında açtığın konular tek ve konu başında ilk kupon olarak kalsın rolling açıp konu başında belirletebilirsin..
çünkü En Çok Kazananlar ile ilerleyen zamanlarda etkinliklerimiz olacaktır..
Ekli dosyayı görüntüle 83446
başkanı geçmişim ya ulaaa eywah eywahdost bu başlık altında açtığın konular tek ve konu başında ilk kupon olarak kalsın rolling açıp konu başında belirletebilirsin..
çünkü En Çok Kazananlar ile ilerleyen zamanlarda etkinliklerimiz olacaktır..
Ekli dosyayı görüntüle 83446
bugün 8k gelseydi 1.nciydimbaşkanı geçmişim ya ulaaa eywah eywah