Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı xmen7772 / Gece Kuponu

Kupon Miktarı
40
Kupon Oranı
3.43

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
şanslı ve vicdansız zaten dün aldin 50tl birde dün 4 bin çektim diye paylasimlar yaptı kuponlar felan hala gözü doymadı bırak parası olmayanlar katılsin onlar alsın çok ayıp ediyor cokk
öyle bir kural yok adam ordan alır ihtiyacı olan baskasına verir sana mı soracak katılırken ayrıca rolling yapıp para dagıtan adam
Bol sanslar ibrahim abi aramızda bi sorun yok ama ne sen yazıyon ne ben :D

ctnbilgi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,154
696
113
Varya tüm forum görmüştür aktifliğimi ama yine bana birşey yok
senle aynı kaderi paylaşıyorum son 1 aydır 1 kere forumda kazandım onun haricinde tum mecralardaki çekilişlerde adım hiç çıkmadı dun gece 7 kişiden 5 kişiye 25er tl verdiler twitterda onda bile çıkmadım

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
senle aynı kaderi paylaşıyorum son 1 aydır 1 kere forumda kazandım onun haricinde tum mecralardaki çekilişlerde adım hiç çıkmadı dun gece 7 kişiden 5 kişiye 25er tl verdiler twitterda onda bile çıkmadım
Bana çıkmaz ne günah işledim bilmiyorum valla :)

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
20,816
17,695
113
Tebrikler böyle kazananları görünce mutlu oluyorum doğrusu

xmen7772

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,086
5,361
113
valla ben kaplıcadan geldiğimin ertesi günü 3 çekilişde çıktım 3 ündede 20 tl almadım ihtiyacı olan çıkmayan arkadaşlara gönderdim o günden sonra ankarada gemi çarpmış gibi olduk haftaya gideyim ben gene yaaa valla

Furk67

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,204
2,551
113
valla ben kaplıcadan geldiğimin ertesi günü 3 çekilişde çıktım 3 ündede 20 tl almadım ihtiyacı olan çıkmayan arkadaşlara gönderdim o günden sonra ankarada gemi çarpmış gibi olduk haftaya gideyim ben gene yaaa valla
Ankarada mı yaşıyorsun bende ankaradayım