- 11,306
- 2,761
- 113
Gooool ulan 2-0 oldu bugün xmen abimiz ne oynasa tutucak modda
Basket işleri nasıl gidiyo kanka2 0 iy 1 daha gelse çok iyi olue
bro bayaa geriden geliyonGooool ulan 2-0 oldu bugün xmen abimiz ne oynasa tutucak modda
Ula Erhan ne adamsın be kanka Vallahi sesli güldüm sağolDayım askerliğini Burundi üstünde komando olarak yapmıs ordan iyi bilir takımlarını
Yook la geriden gelme değil net düşüyor bazen lokum yapıyoruz dedeyle de sanayideyim çektiği kadar burdabro bayaa geriden geliyon
hanımla taş kağıt makas oynadık markete gideni seçmek için hahah akıllı ya benle oynuyor kaçınılmaz son devambeyler bi market gidip geliyorum sizde maç ok
hanımla taş kağıt makas oynadık markete gideni seçmek için hahah akıllı ya benle oynuyor kaçınılmaz son devam
Dayı maşallah ne hoş bir evliliğin var ya Allah bizede nasip etsinhanımla taş kağıt makas oynadık markete gideni seçmek için hahah akıllı ya benle oynuyor kaçınılmaz son devam
Kanka yapma yanarızOlum dün gece aklıma geldi 4 yıllık manitam vardı cok oldu ayrılalıda 3 yıla yakın
Bi özlenti geldi sanki dün ayrıldık nasıl moralim bozuldu
Cugaramda yoktu efkarlandık oluyo mu sizede arada
hanımla taş kağıt makas oynadık markete gideni seçmek için hahah akıllı ya benle oynuyor kaçınılmaz son devam
Olmaz mı benimde 2.5 yıllık manitam vardı 2 sene kadar önce ayrıldık evde resimlerle yaptırdığı bardaktan Nescafe içtim aq benim ki biraz da gevşeklik galibaOlum dün gece aklıma geldi 4 yıllık manitam vardı cok oldu ayrılalıda 3 yıla yakın
Bi özlenti geldi sanki dün ayrıldık nasıl moralim bozuldu
Cugaramda yoktu efkarlandık oluyo mu sizede arada
dün izlemiştim bunu kardeşim
Güzel içerik olmuşdün izlemiştim bunu kardeşim
12 yıl ana baba cekmiyo insanı kanka evleneydin bari umut yok muBeyler depresife bağlamayayım 12 yıllık ilişkim bitti 3 ay önce yapmayın durun vallahi düşünmemeye çalışıyorum zaten zar zor