düştün mü kanka yoksa
düştün mü kanka yoksa
Knk zaten hep dusuktukdüştün mü kanka yoksa
Kanka vallahi 0.Fakat maç 3.5 gelirse dayı 20 şer atacak ben sana atarım benim payımı
Düşünmen yeter knk 20 kurtarmıyor zaten adamsınKanka vallahi 0.Fakat maç 3.5 gelirse dayı 20 şer atacak ben sana atarım benim payımı
ismi tehlikeli ulaaa bu sitenin
Kanka 20 si benden 10 uda biri atar işte buradan beaDüşünmen yeter knk 20 kurtarmıyor zaten adamsın
Nasıl site güvenilir mi buluruz bi 30 yav 100 lira bu devirde cok paraKnk zaten hep dusuktuk
Ödüyorlar reis pişmaniye parasıismi tehlikeli ulaaa bu sitenin
Ahahah sen dedikodu kismindasin işin sanırım direkt dertleşmeye girdin EX- Aşklardan bahsettikte ufaktan aldatılma yok reis ayrılıklar varKim aldatılmış
Kim knk noldu bilmiyomAhahah sen dedikodu kismindasin işin sanırım direkt dertleşmeye girdin EX- Aşklardan bahsettikte ufaktan aldatılma yok reis ayrılıklar var
Kankam işte yaralara tekrar dokunmayalim ama anlatırız bir ara 2.5 yıllık biten ilişkim vardı dün resimli bardağından Nescafe içtim meselaKim knk noldu bilmiyom
dün gece resmini öptüm de yattım misaliKankam işte yaralara tekrar dokunmayalim ama anlatırız bir ara 2.5 yıllık biten ilişkim vardı dün resimli bardağından Nescafe içtim mesela
jetonla yatırım varsa göndereyim sana iişini gör kardeşimÖdüyorlar reis pişmaniye parası
Jeton yok reis sanırımjetonla yatırım varsa göndereyim sana iişini gör kardeşim
Kanka yapmayın be deme işte vallahi sonra ben toparlanamıyorum bakKankam işte yaralara tekrar dokunmayalim ama anlatırız bir ara 2.5 yıllık biten ilişkim vardı dün resimli bardağından Nescafe içtim mesela