- 6,720
- 2,433
- 113
Haaaa çekiliş yok direk o listedekilere yolluyonuz haha bende vardım la o listede
senın özelini yerim@unclaimed61 özelim sorun var burdan papara bırakıyorum 1015084789 E.Ç
Katla sen bekliyoruz biz ahahhahiyi iyi para da kalmamıştı temiz para geldi
Bende seni knk özel mesaj atamıyorum sorun var bı kaç aydırsenın özelini yerim
Ahahahah inşallah ilk periyot beraberlik falan oynamamissindir ahahahbayern maçının ilk per bitsin gönderecem herkese beyler respect please
şu listeyi bi daha atın lütfen 7 kişi arkadaşa papara no yazsın listedekiKimler kazandı ki reis
Eren ben var miyim Erhan mı alacak oda alabilir@unclaimed61 özelim sorun var burdan papara bırakıyorum 1015084789 E.Ç
O kadar kendini düşürenler varsa bişey demiyorumİbrahim abi listede olmayanlarda papara atarsa düşmeyesin aman dikkat
bana 100@xmen7772 reis bana atacaklarımın ismini versene şimdi özelden yazan çok olacak yanlıs yere gitmesin
Yolladım reis sana özeldenerhanınkini patlattım sırada 7 papara hesabı var yollayın
senin özelin açık olsaydı 1 ay önce sana sağlam kaymıştım dua etBende seni knk özel mesaj atamıyorum sorun var bı kaç aydır
Patlat abi bizede dumanlayalım beerhanınkini patlattım sırada 7 papara hesabı var yollayın
Kardeşim 40 ı al aynı şehirdeyiz 4 bira kap gel hadibana 100
40ıda 7 arkadasa eşit pay eedeceksin
Reis en az forumda 3-4 multi hedapları olan adamlar olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bunu yapan adamlar her şeyi yaparO kadar kendini düşürenler varsa bişey demiyorum
Sen beni başkasıyla karıştırdın herhalde abi özel msjlar sana yazmadim bile sorun ne ? Buraya yazarmisinbisenin özelin açık olsaydı 1 ay önce sana sağlam kaymıştım dua et
olum iskorpit yok berkay yok piyasada adamlara haber verin bari numaraları varsaErosus
Eren44
berkayaydin6
Guerra06
doghan197
İskorpit
Liste bu @unclaimed61 benim papara 1015084789