- 6,086
- 5,361
- 113
uleynn büyük yazdım ya kusura bakmayınSANA JETONDAN ATSAM 7 KİŞİYE 20 TL DÖNEBİLİRMİSİN KARDEŞİM HERKESİN İŞİ GÖRÜLSÜN
uleynn büyük yazdım ya kusura bakmayınSANA JETONDAN ATSAM 7 KİŞİYE 20 TL DÖNEBİLİRMİSİN KARDEŞİM HERKESİN İŞİ GÖRÜLSÜN
yapar abi para çok ondaSANA JETONDAN ATSAM 7 KİŞİYE 20 TL DÖNEBİLİRMİSİN KARDEŞİM HERKESİN İŞİ GÖRÜLSÜN
bana jetondan gönderecen ben paparadan yollicam herkese doğru mu ?SANA JETONDAN ATSAM 7 KİŞİYE 20 TL DÖNEBİLİRMİSİN KARDEŞİM HERKESİN İŞİ GÖRÜLSÜN
Bidaha olmasınuleynn büyük yazdım ya kusura bakmayın
yaşlandın dayı ahh ahhuleynn büyük yazdım ya kusura bakmayın
hsskktırın len yapıyomus şimdibana jetondan gönderecen ben paparadan yollicam herkese doğru mu ?
evetbana jetondan gönderecen ben paparadan yollicam herkese doğru mu ?
75881528
Yapacak tabi adamın kuponlara bak bidaha düşünhsskktırın len yapıyomus şimdi
yakalayın !!!!!iyi iyi para da kalmamıştı temiz para geldi
Hazır kardeşim geç kaldın@unclaimed61 liste hazır mı veyahut kazanlar
gönderdim beyler arkadaşa özelden halledin parasını alan konu altına yazarsa sevinirim saygılar75881528
500 msj kuralı var bütün çekilişlerde dostum az azimle çalışman gerekcek yarılamışsın@unclaimed61 liste hazır mı veyahut kazanlar
Kimler kazandı ki reisgönderdim beyler arkadaşa özelden halledin parasını alan konu altına yazarsa sevinirim saygılar
teşekkürler super mengönderdim beyler arkadaşa özelden halledin parasını alan konu altına yazarsa sevinirim saygılar
maca takip beyler kasa basıldıbayern maçının ilk per bitsin gönderecem herkese beyler respect please