- 47,002
- 51,213
- 113
Hadi atalım kim kime daha cok para yollamışPapara Hesap dökümünü whatsapp ve mesaj geçmişimizi göstertip kendini ifşalattıracan mı lan
Hadi atalım kim kime daha cok para yollamışPapara Hesap dökümünü whatsapp ve mesaj geçmişimizi göstertip kendini ifşalattıracan mı lan
Erosus at hadi bekliyoruzŞuan vicdan yapıyor sizden sağolun atmana gerek yok demenizi bekliyor hadi diyin de sevinsin
Sağol atmana gerek yok reis @Umutks41 kardeşimiz sigarasızmış bak ona atabilirsen amagaza geldim 5 er lira değil vazgeçtim 10 ar lira da ben atayım ikinize etkinlikten çıkanı gidin marlboro için mk
Onu kim dedi laSağol atmana gerek yok reis @Umutks41 kardeşimiz sigarasızmış bak ona atabilirsen ama
Kanka dur sen Erosus bonkor gününde sen faydalanOnu kim dedi la
Yokk bee çakma Erosus o ben değilimsende para yok mu zaten kanka ifşa ediyorum arkadas dün 1500 liraya yakın çekmiş yapısın özelden
Kanka Vallahi atayım ben diyorum la işte Birine atayım ben paparadan paydix bilmem ama3 kişi 5er lira toplayın payfixte atın amk illa yalvaralım mı hainler tok acın halinden anlamaz tabi
Bu 6 maçı 50 TL ye satarımYanlız, Bi kupon yaptım efsane 10 liraya 210 tl veriyor 6 maç
Akşama değil cugara puro parası çıktı beyler yapışınYanlız, Bi kupon yaptım efsane 10 liraya 210 tl veriyor 6 maç
100 TL'ye alirim 50 azBu 6 maçı 50 TL ye satarım
20 oran 100 TL satayım aynen 100 bassan 2 bin alırsın100 TL'ye alirim 50 az
Umutta az önce 30 lira yok mu çekim yapalım şimdi satayım sana oldu vay amkBu 6 maçı 50 TL ye satarım
HahahaUmutta az önce 30 lira yok mu çekim yapalım şimdi satayım sana oldu vay amk
Tamer geçen yazmıs twitterdan ziraat iban at 25 atayım sana diyeHahaha
Seni bekliyorduk 1581142092 300 tl borcunu atar mısın acilNaparsın ız gençlik