- 1,694
- 769
- 113
Site daha aktif olmadan,birkaç kez domain adresi değişti😂😂
Bu site hic aktif olacağa benzemiyor benceSite daha aktif olmadan,birkaç kez domain adresi değişti😂😂
Aktif olsa bile,altı-üstü deneme bonusu..Çekim yapıp,yapılamayacağı bile meçhul 😂Bu site hic aktif olacağa benzemiyor bence
Bence de ne kdr üye toplasak kar diyolarAktif olsa bile,altı-üstü deneme bonusu..Çekim yapıp,yapılamayacağı bile meçhul 😂
Maşallah sıkıntlar daha açılmadan başladı 😂😂Site daha aktif olmadan,birkaç kez domain adresi değişti😂😂
Amacına ulaştı çok konuşuluyor zatenMaşallah sıkıntlar daha açılmadan başladı 😂😂
Reklam önemli tabiAmacına ulaştı çok konuşuluyor zaten
Arama talebi gönderdim aradılar fenerbahçe şampiyon olunca acilcakmis siteMail gelmiş ben üye olmadım 1000 yap 200 çek yatırımsız deniyor fakat havale çekim şartı mevcut . Site hakkında hiçbir fikrim yok. Bir kişi bile çekse kârdır. Eklendi ,eklenmedi ,ödüyor ,ödemiyor vs diyerekten bana sitem etmezseniz sevinirim. Bol şanslar .
Güncel domain xslot19.com
Detaylara bakarsınız.
O zaman 5 seneye anca açılır 😁Arama talebi gönderdim aradılar fenerbahçe şampiyon olunca acilcakmis site
Üyeliği onayla cikiyo bende nasıl onaylancak ki giremiyom canlı destek desen zaten yok eee nasıl olcakMail gelmiş ben üye olmadım 1000 yap 200 çek yatırımsız deniyor fakat havale çekim şartı mevcut . Site hakkında hiçbir fikrim yok. Bir kişi bile çekse kârdır. Eklendi ,eklenmedi ,ödüyor ,ödemiyor vs diyerekten bana sitem etmezseniz sevinirim. Bol şanslar .
Güncel domain xslot19.com
Detaylara bakarsınız.
Biraz utangaç galiba kardeş bi türlü açılamadı 😂😂😂😂Bi sitenin açılması bu kadar uzun sürer mi ya