- 38,707
- 20,192
- 113
Askı
Erhana bak hemen msjimi duzenledi 😁100 kilo onlarin 😁😁forumun ilk uyelerinden onlar ve ala aktifler oblardan baska aktif eski uye bide ben varim ama onlar benden 6 ay falan eskiler.modlarlada aralari iyi ben resmi takiliyorm 😁 ama saolsunlar bikac eefa shellac ve baskanin iyiliklerini gordum
Boş aski devam
Adamlar teknolojiye aç dost elleşmeyin gitsinler o yüksek rakımda iki ekrana bakmaları bu kadar zorunuza gitmesinbu ligde her gol mutlaka var a gidiyor
Şöyle ban atmazlar ya böyle bı fotodan nasıl banlik bişey çıkarıyor anlamadimKötü şeyler kötü
he ya orda ki insanlara da şaşıyorum nasıl yaşıyorlar aw 3500 rakım da oksijen yok hava yk awAdamlar teknolojiye aç dost elleşmeyin gitsinler o yüksek rakımda iki ekrana bakmaları bu kadar zorunuza gitmesin
Yaşasın tam bağımsız bolivya cumhuriyeti
Vara gitsinler golleri iptal etmesinler awAdamlar teknolojiye aç dost elleşmeyin gitsinler o yüksek rakımda iki ekrana bakmaları bu kadar zorunuza gitmesin
Yaşasın tam bağımsız bolivya cumhuriyeti
Bide orda adamlar 90 dk kosuyor sen hesap et 😁he ya orda ki insanlara da şaşıyorum nasıl yaşıyorlar aw 3500 rakım da oksijen yok hava yk aw
Fotodan degıl benım söylıcegımden bana ban atarlar az önce acıkladı birazcık @erhanbey22Şöyle ban atmazlar ya böyle bı fotodan nasıl banlik bişey çıkarıyor anlamadim
bi seyler atesle konuya tam netlık kazandırayım dostFotodan degıl benım söylıcegımden bana ban atarlar az önce acıkladı birazcık @erhanbey22
Aneliz yapalım dersekbolivya ilk yarılar 1-1 bitti bu hafta içi burda deplasman zor atar ya 2-0 ya 1-0
sımdı dep atar merak etme bız ne desek tersı olurAneliz yapalım dersek
Bugun olmaz yarın gelbi seyler atesle konuya tam netlık kazandırayım dost
Adam haklı 🤣🤣🤣🤣bi seyler atesle konuya tam netlık kazandırayım dost