- 56,727
- 30,922
- 113
Valla bende binlere çıkar çıkmaz gidiyom satin almalara basliyom kazanırsam çıkıyorum kaybedersem bı daha bı dha para bitiyorBen yüz k olsun üç kırmızı tuborg içeyim 90 klik spin alırım o kadar bağımlısıyım 🤣🤣🤣🤣
Valla bende binlere çıkar çıkmaz gidiyom satin almalara basliyom kazanırsam çıkıyorum kaybedersem bı daha bı dha para bitiyorBen yüz k olsun üç kırmızı tuborg içeyim 90 klik spin alırım o kadar bağımlısıyım 🤣🤣🤣🤣
evı arabayı kaybedıp nasıl sokaga dustugunun hıkayesının baslangıcını mı anlatıyon dost buyur dınlıyoruz@yagunay bu WNBA final four maçları hep üst geliyor değerlendir derim
Onunla umut kolay kolay ban yemez bro
Niye forumun ortakları mıOnunla umut kolay kolay ban yemez bro
Şaka Maka bende bayadir varım 2 defa 1 yıl falan bıraktım girmiyodum onun dışında baya zaman olduben banlanmam dost dokunulmazlıgım var ne badıreler atlattık kımler gıttı bız burdayız
Masa tenisi deseydim evet başlardım ama bu başarı hikayem 🤣🤣🤣evı arabayı kaybedıp nasıl sokaga dustugunun hıkayesının baslangıcını mı anlatıyon dost buyur dınlıyoruz
2018 mis çokta değil :dŞaka Maka bende bayadir varım 2 defa 1 yıl falan bıraktım girmiyodum onun dışında baya zaman oldu
bız herkesın huyunu bılıyoz dost nerden nasıl davranacagımızı
Bende ban yemedim dost 4,5 sene oldu 5. Sene dolduğunda süresiz yemeyi düşünüyorum bakalımOnunla umut kolay kolay ban yemez bro
Şöyle düşün shellac erhanbeyin multisi olabilirNiye forumun ortakları mı
Bol şanslar agamSööyle bi kupon aldık bol şanslar
Senin ertelenen mac ne oldu laDost sen banlan sanada aynısını deriz eyvallahimiz yok kimseye
forum 2017de kuruldu dost zaten2018 mis çokta değil :d
Onun bolivar diye 7 sülalesini dün 10 kişi takıma 1 gol daha atamadı 35 dk da 3.5k yediStrongesti bilmemde bolivar olsa 30 olmadan içerdeydi dost
Sayılır dost :dNiye forumun ortakları mı
HaydaaaaaaŞöyle düşün shellac erhanbeyin multisi olabilir
Sen mi kurdun dost :dforum 2017de kuruldu dost zaten
Yapma beOnun bolivar diye 7 sülalesini dün 10 kişi takıma 1 gol daha atamadı 35 dk da 3.5k yedi