- 8,799
- 8,368
- 113
dayanın ulaaa 5 dk daha
dost baıkalla sıkıntın mı vardı sevındın sankı bı ınceBu sefer süresiz gitmiş hemde
Bir tane çifte şansım kalmış onun çevrim yapiyom bir umut iste1.30 masa tenısıne atarsa yatarsın tabi
87 bini hangi maça bastın söyle hele merak ettimBunun pozitiflikle alakası yok dost bogazimiza kadar sokmuşlar pozitif nasıl olalım
Hayırdır dost senin kankani yollamışlar diye inceden bir hüzünlüsundost baıkalla sıkıntın mı vardı sevındın sankı bı ınce
Malatya41 Kocaeli
Malatya'nın kaysisiMalatya
bosunaugrasma bende onu bekledım kac gun bugun verdı cıfte sanstan vıp cark vıp carktan 40spın klasık 4 kere vıp denk geldi şimdiye 4ude 40spın en fazla 250 verdı kalan 3u 60 70Bir tane çifte şansım kalmış onun çevrim yapiyom bir umut iste
Ne bini la 87 bin atilirmi tek maca87 bini hangi maça bastın söyle hele merak ettim
Dört defa bişey vermedi besinciye umut var buda olmazsa birakacam zatenbosunaugrasma bende onu bekledım kac gun bugun verdı cıfte sanstan vıp cark vıp carktan 40spın klasık 4 kere vıp denk geldi şimdiye 4ude 40spın en fazla 250 verdı kalan 3u 60 70
Shellaca kufurmu etti.eceli gelen kopek cami avlusuna isermis.yarin acar bi hesa gelir yinesüresiz küfretti heralde shellac dostuma yoksa banlamaz suresız
Onun soy adı sıkıntıdost baıkalla sıkıntın mı vardı sevındın sankı bı ınce
yoo son zaman konusmuyodu benle bı problemım yoktu da kestı muhabbetı yuksek oynarken uyarıyodum sonra kaybettı bı ara kayboldu utandı heralde benle konusmayaHayırdır dost senin kankani yollamışlar diye inceden bir hüzünlüsun