Yollamismi ödülleriHayırdır dost senin kankani yollamışlar diye inceden bir hüzünlüsun
Yollamismi ödülleriHayırdır dost senin kankani yollamışlar diye inceden bir hüzünlüsun
Benim vardi ama olmasiyada olmamasi beni uzmezde sevindirmezde.ama bana buyuk ayip etmisti unutmiycam.dost baıkalla sıkıntın mı vardı sevındın sankı bı ınce
ya ne oynaması adamın hayatı hikaye dun buraya 10 tane kupon attı 10 binler 20 binler 30 binleryoo son zaman konusmuyodu benle bı problemım yoktu da kestı muhabbetı yuksek oynarken uyarıyodum sonra kaybettı bı ara kayboldu utandı heralde benle konusmaya
Pek sanmam utanacagini ama neyse bişey demiyorum çarşısı pazar olsunyoo son zaman konusmuyodu benle bı problemım yoktu da kestı muhabbetı yuksek oynarken uyarıyodum sonra kaybettı bı ara kayboldu utandı heralde benle konusmaya
paraları gondermesın dıye mı yaptı dıyonya ne oynaması adamın hayatı hikaye dun buraya 10 tane kupon attı 10 binler 20 binler 30 binler
Ne ödülü dostYollamismi ödülleri
Haa bı ara yükseldin sen sanki dedim olmusturNe bini la 87 bin atilirmi tek maca
Valla parayi nerden buluyor bilmiyorim ama ben o miktarlari bastigina inaniyorum daha once yaptigini gordugum icin.mesela bugun basaga 35k basmisti yanlisim yoksaya ne oynaması adamın hayatı hikaye dun buraya 10 tane kupon attı 10 binler 20 binler 30 binler
zaten göndermediparaları gondermesın dıye mı yaptı dıyon
Benim yükselmeler 30 u gecmiyo slot sagolsunHaa bı ara yükseldin sen sanki dedim olmustur