Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Anket Yalnız Olmak Mı ? Evli Olmak Mı ? Hangisi ?

Hangisi ?

• Yalnız Olup 10.000 TL Maaş Almak

Kullanılan: 257 62.2%
  • Evli Olup 6000 TL Maaş Almak

Kullanılan: 156 37.8%

• Kullanılan toplam oy
    413

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Evli olan yalnızlık günlerini özler ..Yalnızlar ise evlenmeyi hayal eder :) Acaip sıkıntılı bir durum

deli_gibi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,544
646
113
Evliliği seçen arkadaşlar görüyorum.
(bkz: öğrenilmiş çaresizlik)
Büron için güzel şeyler yazamıyorum özür dilerim ama forum sektöründe en iyi büro sosyalcisi sensin üsdat

Bu işi gayet iyi yapıyorsun yeri geldiğinde şaka makara yeri geldiğinde gayet ciddi helal sana @Magnumbet Destek

ytong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
365
160
43
Evli biri olarak şunu söyleyebilirim; Eşimin, kızımın tırnağını dünyaya değişmem ama ülke şartları yüzünden evlendiğime, cocuk yaptığıma bin pişmanım. Onlara yetememek, hakettikleri bir gelecek sunamamak, onları da kendimle beraber süründürmek beni çok üzüyor. Bu ülkeye, dahası bu rezil dünyaya çocuk getirmek akıl kârı değil. Ayrıca bana bunları söyletenlerin, köpek gibi çalıştığım halde insanî olarak yaşamama izin vermeyen herkesin de yedi sülalesine selamlarımı iletiyorum. Lafın kısası sağlam altyapı kurmadan bu ülkede evlenmeyin derim dostlar.

Heski

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
173
5
18
Yalnız olmak çünkü daha rahat kumar oynarsın :)

beckham

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,915
4,716
113
Valla ben kumardan dolayı boşandım ekonomik durum kötü olunca aile içindeki ufak tartışmalar büyüyor iyi bi şirketteki işimden de istifa ettim insan bi gecede 100bin kazananları görünce işten güçten soğuyor kötü bir kamu spotuyum

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,224
1,967
113
Evli ama yalnız olmak