- 1,724
- 438
- 83
33 yaşındayım bekarım birçok yere gittim içiyorum geziyorum artık sıradan geliyor.benim gibi yaşayıpta Evli olan arkadaşlar tavsiyeniz nedir? Evlenmek mi? *bekarlık mı?
Ev aile bir düzen her zaman güzeldir. Tabi şanslıysan iyi biriyle hayatın olur ve mutlu olursun. Bu işler belli olmuyor genelde.
Evlenmek tabi doğru kişi ile aşk olması lazım değil saygı olması yeterli bende senin yaşında evlendim şuan 35 yaşındayım 2 yıl oluyor eve gelince birşeylerin rayında olduğunu görmek güzel.33 yaşındayım bekarım birçok yere gittim içiyorum geziyorum artık sıradan geliyor.benim gibi yaşayıpta Evli olan arkadaşlar tavsiyeniz nedir? Evlenmek mi? *bekarlık mı?
Abi bırak bu işleri 55 yaşındasın bir ayağın çukurda hacca git zikir çek kendini zincire falan vur 7 kat semaya çık ben 50 ye kadar ne kadar günah varsa işlerim sonra bi hacca gittim mi ohhhh missss😁Bende 32 yasında evlendim 23 yıldır evliyim birgun bile pişman olmadım....
14 bin maaşı nerden alıyon dost karıyı boşa beni al14 bin maas aliyorum.nisanliyim suanda hala daha dusunuyorum dogru mu yapiyorum diye.sorumluluk agir bir yuk
Denizciyim knk yabanci firmada.dolar ustunden aliyoruz o yuzden o kadar yuksek14 bin maaşı nerden alıyon dost karıyı boşa beni al
ekmeği dolarlamı alıyoruz kardeşim sen bize teleden bahsetDenizciyim knk yabanci firmada.dolar ustunden aliyoruz o yuzden o kadar yuksek
Benim gibiAsosyal ve Yanlız Takılmayı Tercih Ettim
Aynı yolda devamkeeeeAsosyal ve Yanlız Takılmayı Tercih Ettim