- 12,707
- 14,879
- 113
100 k görmedin işte onu diyorumYoo benim hic oyle bi huyum yok bro 4 5 yildir kazandigim zaman ceker hemen odemeleri yaparim ese dosta ufaktan sans parasi islem tmm.ben hic zorlamam bu tecrubeyi edinmek 15 senemi aldi
100 k görmedin işte onu diyorumYoo benim hic oyle bi huyum yok bro 4 5 yildir kazandigim zaman ceker hemen odemeleri yaparim ese dosta ufaktan sans parasi islem tmm.ben hic zorlamam bu tecrubeyi edinmek 15 senemi aldi
Sıkıntı yok kardeşim hiç birseyin bir önemi yok benim kafam şuan çok rahat borç olmayınca insan rahat rahat hareket edebiliyor , +ya geçelim az istiyorum keyfini yaşayalımTuzun kuruysa daha niye zorluyorsun kardesim.onca sikintidan kurtulmussun iste daha ne istiyorsunki?disardaki bulgura giderken eldeki princten olma.isini gorcek parayi almissin fazlasini kovalama bnce.hersey gonlunce olsun
Iyi artiya geceyim derken kaybetmede 😉 bol sans olsun ne diyimSıkıntı yok kardeşim hiç birseyin bir önemi yok benim kafam şuan çok rahat borç olmayınca insan rahat rahat hareket edebiliyor , +ya geçelim az istiyorum keyfini yaşayalım
Reis seni tanımam etmem ama öyle bir konuşmuşsun ki yemin ederim içimdekileri dökmüşsün benim miktarlar senin kadar büyük değil öğrenciyim ben hele bir de çalışmayınca daha zor ve dediğin gibi insanların senle işi olunca senle muhattap olma çabalarını görmek çok ilginçHatırlıyor musun geçende 2.5 k kasayla başlayıp 5-6 farklı siteden deli gibi dünya para çekmiştim ayın 24-26 si arası o gün bankaya yüklü borclarim varken hepsinin sonunu getirdim en büyük sorunum banka borclariydi şimdi ise kalan son borcu kapatmış bulunuyorum bugun itibari ile , çok şükür Allah'tan başka kimseye borcum yok bana borcu olanlar da zaten dönüş yapmaz oldular ayrıca Real hayatımda da borç verdiğim dost görünümlü insanlar .. hiç birisinin bir önemi yok en çok neye seviniyorum biliyor musun güzel dostum bankaya olan borçları kapatıp tertemiz bir hayata kavusacagim için , şimdi bu borçlar toplu halde bitti diye bankalar şimdi bana kredi vermek için can atacak )
Şimdi yarın kredi basvurusu yapayım 500k diyeyim saniyede verirler )) üstüme araba var 2 dükkan var bankaya borç bitti puan yüksek ...
Allah inşallah tez zamanda sana da nasip etsin belki biz vesile oluruzUlan mesaj o kadar güzelkı erekte oldum. Hepimize nasip olur inş şu mesajı atmak. Borcum bitti.
Yok kardeşim kumarin sonu hiçbir zaman mutlu sonla bitmez. Çünkü elindekilerini kaybetmeden kumarı bırakanı görmedim hayatımda.Ünlülere bile baksan birçoğu özel hayatında kumarda evler arabalar kaybetmiştirLa dayi valla duygulandim helal olsun.
Belki birgun bizde ha dayı ? Güler mi yüzümüze.
bu gün kazanmak büyük başarı zaten çoğu kişi battıAma bugün zorlanmaz net yani birde baya kazandı
Olsun dostum yapacağımı yaptım zatenDost gerçekten sevindim senin adına ama bu yazdığını sil fena nazara getirir buralar adamı
Aynen bu hafta kazanan şanslı saysın kendinibu gün kazanmak büyük başarı zaten çoğu kişi battı
Ilk akla gelen serdar ortacYok kardeşim kumarin sonu hiçbir zaman mutlu sonla bitmez. Çünkü elindekilerini kaybetmeden kumarı bırakanı görmedim hayatımda.Ünlülere bile baksan birçoğu özel hayatında kumarda evler arabalar kaybetmiştir
Belki niye gülmesin imkansız diye birşey var mı ki ? Belki biz vesile olacağız Allah bilir ..La dayi valla duygulandim helal olsun.
Belki birgun bizde ha dayı ? Güler mi yüzümüze.
Birde diyelim 30 favori varsa 20 si yattı sikeliydibu gün kazanmak büyük başarı zaten çoğu kişi battı
Aq bi şarkı satıyor 50-60 bin,bi konser veriyo 200 bin TL, bizden iyi o yine 😅😅Ilk akla gelen serdar ortac