- 30,625
- 9,650
- 113
İptalRabat penalti
İptalRabat penalti
Rabat maçı pen6ydı iptal etti yaÖyle yapalım bundan sonra
Arjantin ligi 02:00 da başlıyor vardır. Arjantin en üst ligi zaten seviye bakımından deplasman takımı amirakanin Euro Lignde oynuyor her zamanO hangi lig ya bende varmı bilmiyorum yok herhalde
İşin espirisindeyiz krall. Gözü olanın gözünü şey yapsınlar 😀😂Sesli güldüm 😁
Orada gitsin gitsin 2k gider hadi bilemedin 3k gider. Kaçak et buradan ucuz şu an aw onun için. Ondan diyorum. Yoksa sana bana pahalı spor aga. Golf gibi kaçak etAdam sahur yapsın güzel şeyler önerin 😅😅,paso masaj kaçak et öneriyonuz 😝😝
Harbi diyom bazı maçlar çamur sahada oynanıyor futbol bazı basketbol maçları da üstü açık semt sahasında oynanıyorÖyle yapalım bundan sonra
Karı kucakta kupon yapar zaten para gelirken bu işler böyle 😅😅Orada gitsin gitsin 2k gider hadi bilemedin 3k gider. Kaçak et buradan ucuz şu an aw onun için. Ondan diyorum. Yoksa sana bana pahalı spor aga. Golf gibi kaçak et
Hatırlıyor musun geçende 2.5 k kasayla başlayıp 5-6 farklı siteden deli gibi dünya para çekmiştim ayın 24-26 si arası o gün bankaya yüklü borclarim varken hepsinin sonunu getirdim en büyük sorunum banka borclariydi şimdi ise kalan son borcu kapatmış bulunuyorum bugun itibari ile , çok şükür Allah'tan başka kimseye borcum yok bana borcu olanlar da zaten dönüş yapmaz oldular ayrıca Real hayatımda da borç verdiğim dost görünümlü insanlar .. hiç birisinin bir önemi yok en çok neye seviniyorum biliyor musun güzel dostum bankaya olan borçları kapatıp tertemiz bir hayata kavusacagim için , şimdi bu borçlar toplu halde bitti diye bankalar şimdi bana kredi vermek için can atacak )Aga para sanal para gibi geliyor borçların bitince ama o hataya düşme +100kdan -15kdayım şuan
Rusya liglerinde öyle oluyor halısaha da 😁😁 gol yağmuru oluyor ABD ligide 😁Harbi diyom bazı maçlar çamur sahada oynanıyor futbol bazı basketbol maçları da üstü açık semt sahasında oynanıyor
Kayip kayıp kayıp in çık in çık in çık bıktım sonunda zararları aldım dost teşekkürleruyumuşuz @Yamanbaba yine vurgun yapmış kazancın daim olsun güzel dostum
Tuzun kuruysa daha niye zorluyorsun kardesim.onca sikintidan kurtulmussun iste daha ne istiyorsunki?disardaki bulgura giderken eldeki princten olma.isini gorcek parayi almissin fazlasini kovalama bnce.hersey gonlunce olsunHatırlıyor musun geçende 2.5 k kasayla başlayıp 5-6 farklı siteden deli gibi dünya para çekmiştim ayın 24-26 si arası o gün bankaya yüklü borclarim varken hepsinin sonunu getirdim en büyük sorunum banka borclariydi şimdi ise kalan son borcu kapatmış bulunuyorum bugun itibari ile , çok şükür Allah'tan başka kimseye borcum yok bana borcu olanlar da zaten dönüş yapmaz oldular ayrıca Real hayatımda da borç verdiğim dost görünümlü insanlar .. hiç birisinin bir önemi yok en çok neye seviniyorum biliyor musun güzel dostum bankaya olan borçları kapatıp tertemiz bir hayata kavusacagim için , şimdi bu borçlar toplu halde bitti diye bankalar şimdi bana kredi vermek için can atacak )
Şimdi yarın kredi basvurusu yapayım 500k diyeyim saniyede verirler )) üstüme araba var 2 dükkan var bankaya borç bitti puan yüksek ...
Ulan mesaj o kadar güzelkı erekte oldum. Hepimize nasip olur inş şu mesajı atmak. Borcum bitti.Hatırlıyor musun geçende 2.5 k kasayla başlayıp 5-6 farklı siteden deli gibi dünya para çekmiştim ayın 24-26 si arası o gün bankaya yüklü borclarim varken hepsinin sonunu getirdim en büyük sorunum banka borclariydi şimdi ise kalan son borcu kapatmış bulunuyorum bugun itibari ile , çok şükür Allah'tan başka kimseye borcum yok bana borcu olanlar da zaten dönüş yapmaz oldular ayrıca Real hayatımda da borç verdiğim dost görünümlü insanlar .. hiç birisinin bir önemi yok en çok neye seviniyorum biliyor musun güzel dostum bankaya olan borçları kapatıp tertemiz bir hayata kavusacagim için , şimdi bu borçlar toplu halde bitti diye bankalar şimdi bana kredi vermek için can atacak )
Şimdi yarın kredi basvurusu yapayım 500k diyeyim saniyede verirler )) üstüme araba var 2 dükkan var bankaya borç bitti puan yüksek ...
Hep çıkışlarda olsun dost, yüzün gülsğn daima..Kayip kayıp kayıp in çık in çık in çık bıktım sonunda zararları aldım dost teşekkürler
Dost gerçekten sevindim senin adına ama bu yazdığını sil fena nazara getirir buralar adamıHatırlıyor musun geçende 2.5 k kasayla başlayıp 5-6 farklı siteden deli gibi dünya para çekmiştim ayın 24-26 si arası o gün bankaya yüklü borclarim varken hepsinin sonunu getirdim en büyük sorunum banka borclariydi şimdi ise kalan son borcu kapatmış bulunuyorum bugun itibari ile , çok şükür Allah'tan başka kimseye borcum yok bana borcu olanlar da zaten dönüş yapmaz oldular ayrıca Real hayatımda da borç verdiğim dost görünümlü insanlar .. hiç birisinin bir önemi yok en çok neye seviniyorum biliyor musun güzel dostum bankaya olan borçları kapatıp tertemiz bir hayata kavusacagim için , şimdi bu borçlar toplu halde bitti diye bankalar şimdi bana kredi vermek için can atacak )
Psikoloji işteTuzun kuruysa daha niye zorluyorsun kardesim.onca sikintidan kurtulmussun iste daha ne istiyorsunki?disardaki bulgura giderken eldeki princten olma.isini gorcek parayi almissin fazlasini kovalama bnce.hersey gonlunce olsun
Yoo benim hic oyle bi huyum yok bro 4 5 yildir kazandigim zaman ceker hemen odemeleri yaparim ese dosta ufaktan sans parasi islem tmm.ben hic zorlamam bu tecrubeyi edinmek 15 senemi aldiPsikoloji işte
Belki bizde onları görsek bizde zorlucsz büyük konuşmamak lazım
La dayi valla duygulandim helal olsun.Hatırlıyor musun geçende 2.5 k kasayla başlayıp 5-6 farklı siteden deli gibi dünya para çekmiştim ayın 24-26 si arası o gün bankaya yüklü borclarim varken hepsinin sonunu getirdim en büyük sorunum banka borclariydi şimdi ise kalan son borcu kapatmış bulunuyorum bugun itibari ile , çok şükür Allah'tan başka kimseye borcum yok bana borcu olanlar da zaten dönüş yapmaz oldular ayrıca Real hayatımda da borç verdiğim dost görünümlü insanlar .. hiç birisinin bir önemi yok en çok neye seviniyorum biliyor musun güzel dostum bankaya olan borçları kapatıp tertemiz bir hayata kavusacagim için , şimdi bu borçlar toplu halde bitti diye bankalar şimdi bana kredi vermek için can atacak )