- 88,359
- 48,007
- 113
Hepsine alt alsan en az 150k verirmis ha ama sen full ust oynuyorsun.neyse kismet deilmis
Ne dedim ben kar birazdan kupon olacak gönder gelsin dedim. Ankara'dan iyice uzaklaşıyorum. Getırıcem kuponu rahat olBu işkence bu kuponda gelirse biter beyler benim bu aylık hem banka borçlarım hemde tüm sikintilarim ömrüm hayatımda sona ermiş olur hadi bol şans 50k çekim verdik bu kupon gelirse bütün forumda destekleyen kardeşlerimin tamamına sürprizim var
Bu arada kusurati bastım 16.500
Ekli dosyayı görüntüle 322909
Kayıp dostNe dedim ben kar birazdan kupon olacak gönder gelsin dedim. Ankara'dan iyice uzaklaşıyorum. Getırıcem kuponu rahat ol
Dostum maç yokki düzgün olsaHepsine alt alsan en az 150k verirmis ha ama sen full ust oynuyorsun.neyse kismet deilmis
Sen en iyisi bildiğin yolda devam et dost siyah kırmızıDostum maç yokki düzgün olsa
Keşke değil bu oyunun adı ayrıca belli olmuyor ki alt oranı bir maçın 1.35 misal ilk yarıdan 4 gol bile çıkabiliyorHepsine alt alsan en az 150k verirmis ha ama sen full ust oynuyorsun.neyse kismet deilmis
Öyle yapArkadaşlar göze nazara geliyorum buna inancım tam , ben ne zaman burda birşey paylaşmasam kazanıyorum öyle mi yapsam ne yapsam
bir totem dene bakalim kralArkadaşlar göze nazara geliyorum buna inancım tam , ben ne zaman burda birşey paylaşmasam kazanıyorum öyle mi yapsam ne yapsam
Haklisindir nazara geliyorsun dediğin gibi yap bence dostArkadaşlar göze nazara geliyorum buna inancım tam , ben ne zaman burda birşey paylaşmasam kazanıyorum öyle mi yapsam ne yapsam
Maç yok boşver oynama. Devam edeceksen Yüzde 80 i çek kalaniyla devam et nba oynaArkadaşlar göze nazara geliyorum buna inancım tam , ben ne zaman burda birşey paylaşmasam kazanıyorum öyle mi yapsam ne yapsam
Paylasmadan yürü usulca. Sıkıntı bitince de haber et. At nalı kadar nazar boncuğu getırıcem sana. Gözü olanın gözü bi yerine kaçsın. :/Arkadaşlar göze nazara geliyorum buna inancım tam , ben ne zaman burda birşey paylaşmasam kazanıyorum öyle mi yapsam ne yapsam
Evet duzgun mac yokda mac onu oyna kardes.bilmedigin etmedigin liglere takimlara 16500 basiyorsun cok buyuk para be icim acidi cidden.yap mac onu bi kombin sahura kadar kalabalik burasi takip ederizDostum maç yokki düzgün olsa
Keyfine göre takıl dostArkadaşlar göze nazara geliyorum buna inancım tam , ben ne zaman burda birşey paylaşmasam kazanıyorum öyle mi yapsam ne yapsam
NBA anlamamMaç yok boşver oynama. Devam edeceksen Yüzde 80 i çek kalaniyla devam et nba oyna