- 12,707
- 14,879
- 113
Kotu bir hafta geçirdim onurum tadım sıfır sende ne var ne yok
Kotu bir hafta geçirdim onurum tadım sıfır sende ne var ne yok
Tabii orasi oyle hic bi mikar insandan degerli deildir.bazi insanlar haric 😁 neyse bol sans aldigin kuponada.ben nazara falan inanmam pek ugurada ugursuzlugada pek inanmam ama bi ince suphelerimde yok deil.neyse sansin bol olsunBoşver dost sizden de benden de değerli değil önemi de yok , risk almadan kazanç olmaz ki hiç birimiz emin değiliz hiç bir maçtan top.yuvarlak herşey olabilir her an , dolayısı ile bilmek bilmemek önemsiz bir durum önemli olan şey iyi bir analiz yapılması ..
Şuan 1 kupon yaptım sürpriz olsun gelirse ufaktan aldım 😁🎈
Acelen yoksa gündüz güzel kupa maçları var onlara oynaHerkes 1 tane NBA versin aralarından seçip alayım ?
Şöyle böyle iyi değilim pek ama devam yapcak yok
Nba yok bugünHerkes 1 tane NBA versin aralarından seçip alayım ?
Bu nasıl devrik cümledir yiğidim demet akalın görse üstüne şarkı yazarŞöyle böyle iyi değilim pek ama devam yapcak yok
Şunu okuyup nasıl iyi olucam kiKotu bir hafta geçirdim onurum tadım sıfır sende ne var ne yok
Boşver onurum elbet döner şansımı,Şunu okuyup nasıl iyi olucam ki
Benden sana o zamanBoşver onurum elbet döner şansımı,
Aynen öyle dostHerkes mac veriyor la.adam benden mac istese bile veremem ben 20k 30k basiyor olurda kuponnyatarsa bana izdirap olur.ayrica 20k basan adam kimzeden mac alip basmaz bnce 😁
AGa sende 😂😂😂Beyler vermeyin vermeyin maç felan vermeyin şu an kasası ile ödemesini yapıyor borcu bitiyor maç felan vermeyin