- 6,285
- 6,482
- 113
O dediğin eskide kaldı artık köydeki kizlar el degdirmeden görüyor işinigeçmişi takacaksan köyden eline el değmemiş bakire bi kız bulcaksın çözümü bu jddjfjjf nasıl senin bi geçmişin varsa kadının da var. geçicez bunları
O dediğin eskide kaldı artık köydeki kizlar el degdirmeden görüyor işinigeçmişi takacaksan köyden eline el değmemiş bakire bi kız bulcaksın çözümü bu jddjfjjf nasıl senin bi geçmişin varsa kadının da var. geçicez bunları
Bende senin gibi çok darlayici sıkıştırıcı bı tavrım var ilişkide acayip kısıtlayiciyim oda aynı şekil bu işin sonu hep kavgalarla bitiyo Ama alıştık haftada bir kavga etmeden olmuyo sarmiyoÇok şanslısın dost çok sevindim senin adına Allah ömür boyu mutlu etsin yengeyle seni.Keşke senin gibi ilişkiye sahip olsaydım ama olmadı o şans.Bendede sorun var sanırım şuraya gidelim diyor daha önce buraya geldin mi biriyleden başlıyorum konu konuyu alıyor en son kavga kıyamrt
@Kaneko55 yan hesaptan da taktik işlerini mi goruyon dost3. ayakta kimi tek atalım diye sor
Deniz Efe gelir A.Çelik vermez grup koşuyu derse hemen nikah dairesine götür
Hacı ciddi düşündüğün insanla ilişkini buraya neden yazarsın anlamam ayrılan olur dert yanar okuruz dertlesirizde pikniginide yazmazsin be dost .dostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
ha bu arada burdaki bi çok kişi yaş aldıkça tecrübe edecektir şunu ama belli ilişki tecrübeleri olan hayatı tecrübe etmiş acı çekmiş bununla başa çıkmayı öğrenmiş insanlarla ilişki daha sağlıklı olur.Bende senin gibi çok darlayici sıkıştırıcı bı tavrım var ilişkide acayip kısıtlayiciyim oda aynı şekil bu işin sonu hep kavgalarla bitiyo Ama alıştık haftada bir kavga etmeden olmuyo sarmiyo
Gezerdir o buralarda ya eksik kalmaz o yunan 😀😀forumun yakışıklı alfası yunan süresiz banlanmasaydı taktik verirdi dost şansına
kedicikten süphelenıyorumGezerdir o buralarda ya eksik kalmaz o yunan 😀😀
Beşi bir yerde olmadan düğüne almıyor kimseyiİstsa gelirim
Ben kendimi cok seviyom reis ama benim beni sevmem bişey degistirmiyor ne yapmam lazımson olarak beyler kimseye hayat dersi vermek haddim değil sadece düşüncemi söyliyim her şeyden önce kendinizle barışık olun kendinizi sevin, ne bi kadını/erkeği, ne kumarı ne de herhangi bi şeyi hayatınızın önüne geçirmeyin, hayatınızda en çok sevdiğiniz şey kendiniz olmazsa ve kendinizle barışık olmazsanız ne siz mutlu olabilirsiniz ne de birini mutlu edebilirsiniz. kafam güzel çok da takmayın iyi geceler sjdjdjdjjd
OlurBeşi bir yerde olmadan düğüne almıyor kimseyi
Taktik vermiyosan para ver adama hesabı öder yarınTaktik verirdim ama kanguru söylenmesi gereken herşeyi söylemiş
Ciddi mi düşünüyorsunizn😂 bro daha yeni tanıştın kaptırma kendini. Önçe ölç tart sonra o kafalara girdostlar konusunu açmıştım daha önceden bi kızla dateye çıktım hatırlayanınız olur yarın sabah kahvaltıya çıkartıyorum ilk kahvaltımız olcak kızla ciddi düşünüyoruz yine biraz taktik veren olursa sevinirim😀
O artık ilişkiye başlarsa o zaman para lazım olur onaTaktik vermiyosan para ver adama hesabı öder yarın
Yok usta ben o değilim@Kaneko55 yan hesaptan da taktik işlerini mi goruyon dost
Bayat ekmek ten sıkıldım sıcak istiyorum diyosun yani tam yerindesin 500 🍞 yap 100 🍞 ver 250 🍞 çek diyorsun yanii 😂😂Yok usta ben o değilim
Bu foruma yeni geldim başka forumda mesaim daha çok
Burda site etkinlikleri çok oluyo ekmeğimizi kovaliyoz