- 1,271
- 459
- 83
Açıklamayı dört gözle bekliyorum nasıl yani mk vahiy mi geldi ev çevirecek diyeKonu sahibi çabuk bura gel anlat bize nasıl tuttu bu kupon
Açıklamayı dört gözle bekliyorum nasıl yani mk vahiy mi geldi ev çevirecek diyeKonu sahibi çabuk bura gel anlat bize nasıl tuttu bu kupon
İstatisliklere bakınca 2.yarida ev favoriydi dostAçıklamayı dört gözle bekliyorum nasıl yani mk vahiy mi geldi ev çevirecek diye
Kesene bereket Kral kazancın daim olsunDostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel maçtı gerçekten hissettim 3 dosta ulaşcam tekrar çok sağolun
Tamamda dakika 60 maç daha 1-0 dı helal olsun eve sağlam takımmışİstatisliklere bakınca 2.yarida ev favoriydi dost
Yapcam dost@Yasin6741 reis varmı 2.adım
Farklı bi konuda mı dostYapcam dost
Genç Polat kesene bereketDostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel maçtı gerçekten hissettim 3 dosta ulaşcam tekrar çok sağolun
Tebrikler kesene bereketDostlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum çok güzel maçtı gerçekten hissettim 3 dosta ulaşcam tekrar çok sağolun
Murodur diye tahminlerim var amaTebrikler kesene bereket
1 Ahmet 2 denizao 3 şüpheli
OlabilirMurodur diye tahminlerim var ama
Glmesi gerekiyor muroBakalım 2-0 ilk yarı olması gerekiyor Normal şartlarda o Paraguay Ligi Dediğim gibi olacak mı
Oynadın mı sen onu soruyorum sanaGlmesi gerekiyor muro
Aynı ligde diğer maç 2-1 olmuşBakalım 2-0 ilk yarı olması gerekiyor Normal şartlarda o Paraguay Ligi Dediğim gibi olacak mı