- 26,927
- 11,612
- 113
Sence kaçırır mıyımNiye basmadın
Sence kaçırır mıyımNiye basmadın
Dün izledim tek sezonluk cerezlik önerim istersen gayet guzeldiBulursan tavsiyeye açığım hocam 😂
Tamam tkip ettik o kadar ver hakkimizi simdiSence kaçırır mıyım
Gizli totemcilerden bir sen kaldın abee heyrannSence kaçırır mıyım
Brezilya'da sampaul maçı var üst olacakDün izledim tek sezonluk cerezlik önerim istersen gayet guzeldi
NoblesseBulursan tavsiyeye açığım hocam 😂
Tüyo mu veiyon takip et bunu bana getir hakkini veririm mi diyonBrezilya'da sampaul maçı var üst olacak
Takip edek o zamanBrezilya'da sampaul maçı var üst olacak
Sabah levali parası çıkarmaya çalışıyorumTüyo mu veiyon takip et bunu bana getir hakkini veririm mi diyon
Gerçeği nevale değil mi onun yavSabah levali parası çıkarmaya çalışıyorum
Sabahtan beri rol takip ediyorum adam rol parası attı 100 lira girdik anasını satayım 225 aldık yukarı Çıkmaya çalışıyorum Hedef 2KTakip edek o zaman
Sesli yazıyorum ya o yüzden öyle yazmışGerçeği nevale değil mi onun yav
Açsana roll sayfası Muro baskanSabahtan beri rol takip ediyorum adam rol parası attı 100 lira girdik anasını satayım 225 aldık yukarı Çıkmaya çalışıyorum Hedef 2K
Parmaklarını da yormuyor klas adamın hali başka esastaSesli yazıyorum ya o yüzden öyle yazmış
Kral parayı koyayım öyle rol açarım şimdi 4 gündür bir şey içmemişim Harmanım çok kötüAçsana roll sayfası Muro baskan
Sulu mu kuru muKral parayı koyayım öyle rol açarım şimdi 4 gündür bir şey içmemişim Harmanım çok kötü
K rSulu mu kuru mu
Kovalamaca takılmazsın sen bi çifli sarar keyfine bakarsın Keyfine düşkün adamsın sen
Iyi yakalıyorsun var ya sen var yaKovalamaca takılmazsın sen bi çifli sarar keyfine bakarsın Keyfine düşkün adamsın sen