Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yeni Askerlik Sistemi

mustafa37

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
598
490
63
Almadılar iste: 4 yıl rahatsızlıktan ötürü şimdide asker kacagisi diyolar 4 yıldır kafayı yicem nasıl odicem smdi bı dünya ceza gelecek
Yarn gidip teslim olursam hemen gotururlermi ?
3.5 4e yakın bir para cezası gelir eğer kendin gider teslim olursan. ama yakalanırsan iki katını ödersin

manzak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,011
265
83
Almadılar iste: 4 yıl rahatsızlıktan ötürü şimdide asker kacagisi diyolar 4 yıldır kafayı yicem nasıl odicem smdi bı dünya ceza gelecek
Yarn gidip teslim olursam hemen gotururlermi ?
4 yıl dediğin 1200 gün yapar en kötü 1K gün de hiç mi düşünmedin?

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
304
83
Beyler size bi konu danışacam Şimdi ben 4 yıldır Yoklama kacagiyim .Aslında değildim Raporluydumda işte rapor iptal edildi vs kaçak durumuna düştüm ve 4 yildirda kaçak görünüyorum . Hukuken hicbisey yapamadım. Her neyse şimdi yeni sistemle ben askere gitsem herhangibi bı ceza odicekmiyim ? Veya Napmam gerekir bı bilgisi
Gitmek ile.goturulmek arasinda daglar var adas.
Git pasa pasa yap gel freebet haklarini biriktiririz biz merak.etme :)

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Öyle yapacam abi gidecem kurtulacam . Freebetleri toplan siz abi gelince hepsini birden alırım :)

Mylonelym2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
102
7
18
BEYLER Bİ SORUM OLUCAK ŞİMDİ ASKERDE 8 ay yada 10 ay yapanlar bu kural uygulandığında hemen askerden gelcekmi yoksa 12 aya doldurcaklarmı bilen yazabilirmirmi

legendteksas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,676
182
63
Beyler size bi konu danışacam Şimdi ben 4 yıldır Yoklama kacagiyim .Aslında değildim Raporluydumda işte rapor iptal edildi vs kaçak durumuna düştüm ve 4 yildirda kaçak görünüyorum . Hukuken hicbisey yapamadım. Her neyse şimdi yeni sistemle ben askere gitsem herhangibi bı ceza odicekmiyim ? Veya Napmam gerekir bı bilgisi olan varsa paylasirsa çok sevinirim
Allahtan gitmemissin ben 95 3 tüm darbeyle denk geldim Allah gönlüne göre versin

legendteksas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,676
182
63
Amin kardeşim hayırlısı neyse o olması dileğiyle
Amin kardeşim İstanbuldayım abdala maglum olur derlerya darbeden 1 hafta önce izni gitmek istedim çavuş kendisi gidecekti bölükte asgeri adam kalacak diye beni göndermedi onun yüzünden panik atak oldum Allahtan kötü birşey olmadı 15 gün Silivri sonra devam

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Amin kardeşim İstanbuldayım abdala maglum olur derlerya darbeden 1 hafta önce izni gitmek istedim çavuş kendisi gidecekti bölükte asgeri adam kalacak diye beni göndermedi onun yüzünden panik atak oldum Allahtan kötü birşey olmadı 15 gün Silivri sonra devam
Valla ucuz yirtmisssin kanka. Herşey olabilir kimin eli kimin g*günde belli deil.ins öyle saçma sapan şeylere denk gelmez :)

ragnarlothbrok1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
4,543
1,371
113
Ne diyorsun derken deyim hacı o yanlış anlama belki sizin oralarda soylemiyolardır bizim buralarda oğlum agiz alışkanlığı adanalı biriyle acemice kavga ettim sırf ondan :D
Yok be kral yanlış anlamam ben :) bizim öküzlere ne desen kavga ederler bahane arıyorlar etmeye :) yarın sabah gidecem ins hemen götürürler :)

legendteksas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,676
182
63
Yok be kral yanlış anlamam ben :) bizim öküzlere ne desen kavga ederler bahane arıyorlar etmeye :) yarın sabah gidecem ins hemen götürürler :)
Askerlik yaparken kötü ama gelince çok güzel birşey artık 2 aymi oldu zorunlu oh ne güzel ceza falan yemişsin inşallah hakkını helal et benden yana varsa helal olsun hayırlısıyla git gel telefon akilli telefon yasak ama kullanırsın inş güzel yere düşersin

Fatihscream

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
973
563
113
benim tecilde yeni bitti e-devlet giriyorum bu yazı çıkıyor :D EN YAKIN ASKERLİK ŞUBESİNE MÜRACAAT ETMENİZ GEREKİR.